Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Швидкомонтовані будівлі з сендвіч панелей

Автор: Vladislav
17.04.2019 23:35

У сучасному будівництві дуже великим попитом користуються швидкомонтовані будівлі з сендвіч панелей. У чому їх переваги? Сендвіч панелі мають широкий ряд якостей, які значно виділяють цей матеріал перед іншими. Розглянемо більш детально деякі з них.

Переваги сендвіч панелей

  • Сендвіч панелі - це екологічний матеріал, який не приносить шкоди здоров'ю;
  • Будівництво з їх застосуванням від https://ttrade-ltd.com.ua/design проходить в короткі терміни;
  • Фундамент не піддається великому навантаженні;
  • Матеріал зберігає тепло і не пропускає звук;
  • Не потрібна додаткова обробка;
  • Низька вартість у порівнянні з іншими подібними матеріалами.

Виходячи з усіх переваг, може виникнути питання, який термін служби у сендвіч панелей?

Терміни служби сендвіч панелей

Терміни служби сендвіч панелей безпосередньо залежать від матеріалів, з яких вони складаються. Це може бути використання мінеральної вати, поліуретану, пінополістиролу або скловолокна.

Якщо використовується мінеральна вата, то сендвіч панелі набувають високу стійкість до різних впливів хімікатів. Крім того, вона вогнестійка і значно продовжує термін служби сендвіч панелей.

При використанні скловолокна характеристики матеріалів будуть схожі з попереднім наповнювачем. Але скловолокно кілька товщі і довше. Завдяки цьому матеріал більш пружний і міцний.

Пенополіоретан ще більш довговічний, при експлуатації. Цей матеріал прослужить 30 років. Пенополіоретан - самий теплоизолирующий і вогнестійкий матеріал з усіх.

Пінополістирол має такі властивості, як нездатність до гниття. Він не схильний до поширення цвілі. На цей матеріал не діють перепади температур і волога.

З огляду на всі ці якості, напрошується висновок, що швидкобудуюємі будівлі з сендвіч панелей витримують досить тривалі терміни експлуатації.

Облицювання сендвіч панелей

Найбільш вразливою частиною сендвіч панелей є облицювання. Вона схильна до самим агресивним діям навколишнього середовища і зобов'язана витримувати навантаження різного роду.

Орієнтовано-стружкові плити і оцинкована сталь - це найпоширеніші різновиди облицювання.

Якщо мова йде про орієнтовано-стружкової плити, то це вологостійкий і безпечний матеріал. Служить він до 50 років. Оцинкована сталь прослужить приблизно 25 років.

Не менш важливим фактором при виборі матеріалів є правильний вибір виробника. Це відіграє величезну роль, так як при виробництві якісних матеріалів необхідне сучасне і високотехнологічне обладнання.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99