Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вбудований біокамін: як вибрати?

Автор: Vladislav
07.04.2019 14:54

Працюючі на екологічному паливі біокаміни безпечні і не вимагають підключення до димоходів. Вони можуть облаштовуватися майже всюди: в квартирах багатоповерхових будинків, в офісних кабінетах, в приватних котеджах, у виставкових залах.

Вдало розташований біокамін стає виразним акцентом кожного інтер'єру, надає йому затишок і завершеність, створює домашню атмосферу в будь-якому приміщенні. При розташуванні в ніші він не займає багато місця і цілком доступний навіть для невеликих кімнат. Додатковою перевагою біокамінів є різноманітність їх конструкцій, що дозволяють знайти той варіант, який найбільше підходить саме вам. При цьому ви можете перейти на сайт glossfire.com та ознайомитися з асортиментом вже зараз.

На що звернути увагу при виборі

В якому місці ви плануєте розташувати біокамін? Відповівши на це питання, ви відразу ж зможете вибрати оптимальну конструкцію: фронтальну, торцеву, наскрізну і т. п. - і відмете непотрібні варіанти.

Як довго повинен горіти вогонь? Потрібний обсяг паливного бака легко підрахувати. При мінімальній інтенсивності полум'я за годину витрачається приблизно 150 мл біоетанолу, при максимальній - до 400 мл.

Якою має бути лінія вогню? Її довжина повинна співвідноситися з розмірами приміщення. Для кухні і особистого кабінету підійде компактний біокамін з короткою лінією вогню. У залах і холах ефектніше виглядатиме більш протяжне полум'я.

Яким буде управління? У недорогих (механічних) моделях всі операції виконуються вручну. Напівавтоматичні біокаміни оснащені спеціальною панеллю. Автоматичні варіанти мають вбудовані датчики безпеки, які стежать, щоб робочі параметри не виходили за задані межі. Сучасні моделі передбачають управління через ПДУ або Wi-Fi, тому вони найбільш дорогі.

Яким буде оформлення? Воно повністю залежить від ваших смаків і стилю приміщення. Біокаміни добре вписуються як в класичний, так і в авангардний інтер'єр, наприклад лофт або хай-тек. Все залежить від матеріалу, яким ви виберете для облицювання рамки.

Популярні конструкції вбудованих біокамінів

Фронтальна. Такий біокамін встановлюється в нішу, розташовану в стіні. Місце для нього слід готувати заздалегідь, керуючись розмірами конструкції. Фронтальний варіант більше, ніж інші, схожий на традиційний камін і рекомендується тим, хто віддає перевагу класичному стилю інтер'єру.

Кутова. Ця конструкція здатна додати оригінальність і новизну майже будь-якого інтер'єру. Кутовий камін має додатковий відкритий бік. Це збільшує кут огляду і дозволяє милуватися вогненної лінією з різних місць кімнати.

Наскрізна. Біокамін такого типу є одним з кращих способів зонування простору. Він може встановлюватися у внутрішньокімнатних перегородках, наприклад в готельному холі або залі ресторану. Особливо ефектно така вогняна стіна виглядає в розважальних центрах.

Торцева. Конструкція має стінку тільки з одного боку. Вона вбудовується в торець стіни або колони, робить її легкою і повітряної. Такий біокамін добре видно звідусіль, що можна вважати його безперечною перевагою.

При скруті в виборі або з установкою рекомендується звернутися до професіоналів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99