Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Оформлення електронного цифрового підпису в Приватбанку

Автор: Vladislav
07.04.2019 14:44

Популярність набирає послуга під назвою «Електронна декларація про доходи». Подачу цієї декларації можуть здійснювати акредитовані організації, яким є Приватбанк. Цей банк займає лідируючу позицію, і тепер у них з'явилася можливість оформлення декларації за 5 хвилин. У матеріалі розглянемо інструкцію про те, як отримати електронний ключ в Приват24 для декларації.

Електронні підписи: що це

Електронним підписом іменується пакет даних в наборі, за допомогою яких відбувається приєднання їх до спільного переліку електронних відомостей, логічно з ними пов'язаними. За допомогою підпису відбувається ідентифікація підписника разом з його даними, а как оформить эцп в Приват 24 ви можете детальніше дізнатися на сайті pro-privatbank.com.ua вже зараз.

ЕЦП - що це таке

Електронний цифровий підпис є розпис в електронному форматі, яка дозволяють ідентифікувати підписувача. ЕЦП ще називають ключем, який виходить за допомогою криптографічного перетворення даних користувача. Необхідність електронного ключа виникає в наступних випадках:

Для ідентифікації осіб, уповноважених для підпису.

Для підтвердження автентичності документів, за допомогою чого перевіряється достовірність відомостей та інформації.

Отримати ЕЦП в ПриватБанку може будь-яка фізична особа, попередньо зареєструвалася в кабінеті Приват24.

Як відкликати сертифікат

Щоб відкликати оформлений сертифікат, потрібно з'явитися у відділення ПриватБанку, і написати відповідну заяву про блокування сертифіката. Після цього ЕПЦ буде анульований, і можна приступати до створення нової цифрового підпису.

Забутий пароль ЕЦП: як бути

Відновлення пароля ЕЦП не передбачено, тому в разі, якщо він забутий, то знадобиться створити нову підпис, використовуючи відповідний розділ. Щоб створити новий електронний ключ, потрібно ввести кодове слово. Після заснування нової підписи, стара буде анульована.

Якщо є підозри про те, що ключ ЕЦП був змінений, то про це потрібно негайно повідомити в Приватбанк.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99