Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати сальник рульової рейки?

Автор: Vladislav
07.04.2019 14:21

Сальник рульової рейки є деталлю, яка використовується в різних пристроях і автомобілях. Сальники виконує захисну функцію. Сьогодні зустрічається велика різноманітність сальників різних видів. Всі сальники діляться на кілька видів за параметрами тиску. Так, вироблять прилади високого, середнього та низького тиску. Всі вони створені для окремих механізмів машини.

Сальники можна поділити по руху деталі, які потрібні для ущільнення механізмів крутного характеру і комплектуючі зворотно-поступального характеру. Також існують сальники, що розрізняються за варіантами виконання. При придбанні сальників головне правильно вибрати продавця. Буває таке, що продавець видає б/у сальники за нові.

Провести заміну сальника можна самостійно. Однак для цього будуть потрібні деякі навички. Міняти сальник рекомендується раз в 3 роки. Подібний термін потрібен для зносу цього механізму. Але іноді ця періодичність здатна порушитися терміновим ремонтом. Скажімо, якщо двигун занадто сильно нагрівся, може знадобитися дострокова заміна сальника. Визначити необхідність зміни сальника просто. Якщо витрата масла збільшився, ви відчули запах масла всередині авто - це сигнал до того, що пора поміняти сальник в вашому автомобілі. Не затягуйте з заміною.

Якщо вам потрібен сальник рульової рейки этот магазин допоможе вам придбати його за доступною вартістю. Тут пропонується величезний асортимент даних комплектуючих.

Про необхідність зміни сальника може говорити і дуже багато диму. Якщо повороти керма стали дуже тугими, з'явився дивний звук в області гідропідсилювача, це симптом того, що машина може виявитися погано керованою. Головне вчасно провести зміну сальника. Адже від цього залежить ваша безпека. Будь-які деталі в автомобілі вимагають своєчасної заміни. Особливо це стосується сальника рульової рейки.

Сальник рульової рейки є тією деталлю, яка часто виходить з ладу в непередбачений момент. Якщо це деталь в вашому автомобілі зламалася, то її придбання може знадобитися терміново. Не затягуйте з ремонтом. Виконати заміну можна своїми руками. У кожного авто сальник має своє маркування. При здійсненні покупки завжди звертайте увагу на дані цифри. Купуйте запчастини у перевірених продавців. Звертайте увагу на їх якість виготовлення.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99