Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Обклеювання матовою плівкою автомобіля

Автор: Vladislav
31.03.2019 00:13

Лакофарбове покриття автомобіля піддається ризику передчасного зносу. На нього впливають сонячне світло, погодні фактори, пташки і т. д. Поганий стан або підфарбовування авто можуть стати підставою для відмови в гарантії і ремонті за свої гроші. Врятуватися від неприємностей допоможе вінілова прозора плівка з матовою основою.

Переваги та недоліки матовою плівки

Обклеювання автомобіля матовим вінілом виконує відразу кілька завдань. Це і збереження яскравості фарби, і захист від впливу негативних аспектів життєдіяльності. Завдяки її грамотному підбору автомобілісти покращують аеродинамічні і швидкісні характеристики свого залізного коня. Та й дизайн матова плівка здатна поліпшити, надавши автомобілю тривимірний і навіть чотиривимірний ефект. А вибравши прозорий варіант, водій розкриє раннє приховані гідності свого автомобіля в повній мірі.

До речі, купить автомобильную пленку високої якості ви можете на сайті dstrade.com.ua вже зараз.

Обмежень по обтягуванні матовим вінілом немає. Плівкою можна прикрасити все - від бампера до багажника. Головне не перестаратися і не обклеїти колеса. А то їздити буде незручно. Причому важливий принцип Азізи - «Все або нічого». При часткової обклеювання через час стане помітною різниця в якості покриття кузова автомобіля. Під плівкою фарба буде охайною, тоді як на сонце стан значно гірше. Також нанесення плівки неможливо відразу після фарбування транспортного засобу.

Підготовка автомобіля до обклеювання

Перш за все, розрахуйте кількість необхідного матеріалу для роботи. За основу беруть розміри транспортного засобу, вид плівки, бажаний ефект і тип кузова. Досвідчені експерти радять приймати за основу для седана довжину плівки 19 метрів, універсалів - 18-23, для позашляховиків - до 23-30 метрів. Ширина вінілу практично ідентична колії залізниці: компактні обклеюють шириною в 1370 міліметрів (трохи не вистачило до євроколії 1435 мм.). А класичним підходить наш рідний стандарт - 1520 мм.

Тепер переходите до підготовки транспортного засобу. Вінілова плівка, в тому числі і матова, буде добре триматися лише на чистому відполірованому покритті. Від цього і варто відштовхуватися. Залізного коня слід вимити з автошампунем, видалити будь-які потертості, сліди життєдіяльності комах і птахів. Перед роботою автомобіль потрібно накрити тканинами або загнати в гараж.

На наступному етапі проведіть розмітку матеріалу. За принципом столяра виміряйте всі елементи кузова або прикладіть плівку до потрібної ділянки і намітьте лінію розрізу. Далі по мітках виконують формування деталей канцелярським ножем.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99