Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Система електронних платежів WebMoney

Автор: Vladislav
31.03.2019 00:08

Електронна система WebMoney створена в 1998 році приблизно російськими розробниками програмного забезпечення та спочатку підтримувала тільки електронні чеки WR, виражені в доларах США. Пізніше була додана підтримка російських рублів (2000 рік), євро (2001 рік), українських гривень (2003 рік) та інших грошових одиниць. Система WebMoney не має офіційної реєстрації на території РФ, оскільки визначення використовуваних їй титульних знаків не відповідає електронним грошам з юридичної точки зору.

Статистичні данні

За даними досліджень, понад 34% користувачів рунету мають електронний гаманець WebMoney. Щорічно всередині системи проводяться понад 150 млн транзакцій на загальну суму, еквівалентну близько 20 млрд доларів. Загальна кількість користувачів WebMoney перевищила 36 млн осіб (за даними на 2018 рік).

До речі, зверніть увагу, що Обмен WMZ на Наличные USD зараз є дуже легким та вигідним завдяки сайту obmen.at.

Історія створення

Перша транзакція, зареєстрована в системі, датується 20 листопада 1998 року. Для залучення користувачів була запущена рекламна кампанія, щедра бонусна програма: 30 титульних знаків за проходження процедури реєстрації та ще 3 WM за кожного нового користувача в рамках реферальной програми. Проте, число активних користувачів збільшувалася досить повільними темпами, оскільки далеко не кожен міг собі дозволити комп'ютер та підключення до глобальної мережі. Що використовується на той момент ПО мало масу вразливостей, а сам алгоритм роботи системи також не була позбавлена ​​недоліків.

У 1999 році впроваджена система атестації, завдяки якій забезпечувався досить високий рівень довіри до всіх учасників. Для отримання атестата високого рівня потрібні нотаріально завірені документи. До середини 2000-х років WebMoney значно розширила свою аудиторію і фактично стала монополістом у сфері онлайн платежів.

Через рік WebMoney зайнялася очищенням репутації після подій, пов'язаних з численними шахрайськими грошовими операціями, додала сервіс кредитування учасників системи.

У період з 2004 по 2010 рік був значно перероблений дизайн сайту, створені мобільні клієнти для популярних платформ, додані численні функції, серед яких найбільш значущою є система Business Level, яка виступає в якості гаранта чистих угод. Цей і наступні періоди також характеризуються появою на ринку конкурентів в особі Яндекс Гроші і QIWI.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99