Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Траст, заснований території Сінгапуру: особливості

Автор: Vladislav
30.03.2019 23:57

Необхідно розуміти, що існує податок на прибуток, отриманий від комерційної діяльності Сінгапурського трасту як на території і за межами території Сінгапуру. Але є і виключення - наприклад прибуток, отриманий поза Сінгапуру, звільняється від місцевого оподаткування якщо вона отримана фізичною особою.

Також прибуток в отримана поза територією Сінгапуру сінгапурським податковими резідентом- юридичною особою з дивідендів, доходів зарубіжних філій і прибутку отриманої від надання послуг поза територією Сінгапуру звільняється від місцевого оподаткування за умов що:

  • прибуток був отриманий на території юрисдикції з мінімальною п'ятнадцятивідсотковий ставкою оподаткування; і
  • компанія сплатила деякі податки від цього прибутку поза Сінгапуру;
  • Сінгапурські чиновники, а саме Comptroller of Income Tax задоволений що звільнення від оподаткування буде вигідно резиденту Сінгапуру.

Зверніть увагу, що якщо ви хочете дізнатися більше інформації про траст в Сингапуре, вам варто завітати на сайт bridgescorp.ru, на якому є все необхідне вже зараз.

Юридично прибуток отриманий поза Сінгапуру якщо:

  • прибуток переведена або виведена, або привезена на територію Сінгапуру;
  • застосована на погашення боргів або здійснення комерційної діяльності на території Сінгапуру; або
  • застосована на покупку рухомого майна яке потім привезено на територію Сінгапуру.

Інформація не є юридичною консультацією

Ця стаття містить загальну інформацію про правові питання. Справжня Інформація не є юридичною консультацією не повинна розглядатися як така.

Відсутність Гарантій

Юридична інформація в цій статті надається без будь-яких заяв або гарантій, неявних або інших. Компанія R & D LLC не заявляє і не надає гарантій щодо інформації зазначеної в цій статті включаючи, але не обмежуючись доступністю, достовірністю, актуальність і повнотою справжньою інформації.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99