Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як домогтися виконання судових рішень в Україні?

Автор: Vladislav
28.03.2019 22:11

Відповідаючи на запитання, як повернути борг, або виконати інше діяння за рішенням суду, не можна не зазначити категорію юристів, що мають назву "приватні виконавці". Саме вони виконують безпосереднє стягнення наявної заборгованості у межах актуального законодавства, регулюють стосунки між власником боргу та тим, хто отримав фінансове забезпечення та не має можливості повернути його.

Для того щоб виконати прийняте судом рішення необхідно лише отримати повний пакет документів, який підтверджує передачу власності на визначений строк. Цей етап містить багато процесів, кожен з яких має свої особливості, регулюється великою кількістю законодавчих актів.

Порядок стягнення заборгованості з Fakt.org.ua

Перш за все виконується підготовка документів. Вони виступають у ролі підтвердження заборгованості. Після чого створюється письмова претензія, яка подається до суду.

  • Якщо рішення виноситься таким чином, що підтверджує точку зору того, хто надав позов, розпочинається процедура примусового стягнення боргу.
  • Найпоширенішим і дієвим підходом до реалізації позову за виконанням рішень суду України вважається накладення судом арешту на майно боржника.
  • Арешт цінностей, що належать боржнику, може бути виконаним лише за наявності тих підстав, які прийняті судом за фактом розгляду заяви кредитора. У ньому мають бути детально викладені обставини, за якими заявник може обґрунтувати рентабельність накладення такого арешту. Таким же чином забезпечується виконання написів нотаріуса та інших представників влади у державі.

Де знайти спеціаліста, який проконтролює якісне виконання судових рішень в Україні?

Зазирнувши на https://fakt.org.ua, ви отримаєте повний перелік сучасних спеціалістів, які високо зарекомендували себе у юридичній сфері. Кожен з них здатен якісно виконати судове рішення в Україні у відповідності до сучасних вимог, володіє величезним досвідом, мав справу з резонансними подіями, вміє вдало вирішувати конфліктні ситуації.

Список приватних судових виконавців включає виключно тих фахівців, які мають всі необхідні повноваження для виконання дій зі стягнення боргу. Тож за їх участі судове стягнення заборгованості буде виконано згідно з усіма правилами та підставами.

Дзовніть прямо зараз і ми відповімо на всі цікавлячі Вас питання - це однозначно "ФАКТ". Ми допоможемо вирішити нагальні питання і будемо раді співпрацювати

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99