Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як українцям здобути освіту в Словаччині?

Автор: Vladislav
22.03.2019 13:22

У сучасному суспільстві технології розвиваються стрімкими темпами, тому існує запит на фахівців, які отримали технічну освіту. Інженери і програмісти, технологи і металурги, механіки та електрики затребувані на ринку праці.

Багато абітурієнтів йдуть до ВНЗ за отриманням нових знань, але грунтовними програмами навчання, які надають можливості для прибуткового працевлаштування, мають тільки престижні інститути, навчання в яких коштує досить дорого.

Тому багато хто вибирає для себе більш якісну вищу освіту в Словаччині.

Словацькі ВНЗ, які готують технічних фахівців

Основним завданням навчання в Словаччині для технічних кадрів є комплексний розвиток фахівця, надання їм можливості оволодіння найсучаснішими знаннями, вміннями і навичками в області технологій. Такі випускники повинні самостійно думати і приймати рішення, вміти долати проблеми, що виникають в техносфери.

Найпопулярнішими в Словаччині ВУЗами, які розвивають технічні напрями, є 5 університетів:

  • - Жилінський університет;
  • - Університет в Кошице;
  • - Університет А. Дубченко;
  • - Технічний університет в Братиславі;
  • - Університет Зволіна

На даний день в Жилінський університеті готують фахівців в галузі транспорту, економіки, будівництва, телекомунікацій. Тут займаються як дослідженням наукових розробок, так і підготовкою з технічних спеціальностей. Програма ERASMUS є однією з найбільш результативних, особи, які пройшли по ній навчання можуть пройти практику в Кореї і Бразилії, наявні договори з 150 зарубіжними партнерами, саме тому образование в Словакии таке затребуване.

Якщо вас цікавить машинобудування, екологія, металургія, будівельні або інноваційні технології, то рекомендуємо вам надходження в Технічний університет в Кошице, який дуже високо котирується в Словаччині. Тут добре розроблені навчальні програми, пропонуються нові методи оволодіння професією, аудиторії оснащені сучасною технікою.

Технологічний університет Братислави щорічно закінчує близько 12 тис. Студентів за спеціальностями: хімічні та харчові технології, будівництво, електротехніка, архітектура та інформатика. Тут отримують рівні бакалавра, спеціаліста і доктора наук, диплом цього ВНЗ котирується як в Словаччині, так і за кордоном. Відгуки про навчання в Словаччині в даному університеті самі доброзичливі. Після проходження навчання студентам досить легко знайти роботу.

Тим абітурієнтам, які вважають екологію своїм покликанням, рекомендуємо вступити до Технічний університет Зволіна на факультети лісового господарства, геодезії, екологічної інженерії, управління навколишнім середовищем. Також можна отримати знання з машинобудування та деревообробній галузі. Для вступу необхідно здати кілька іспитів за фахом та словацької мови.

Університет А. Дубченко входить в Європейську асоціацію університетів і навчання в ньому є дуже престижним. Тут працює добре підібраний педагогічний склад, розроблені новітні методики навчання, багато практичних занять. Студенти, які закінчили цей інститут, затребувані на ринку праці.

Навчання в даних університетах відрізняється високою якістю навчального процесу, а диплом котирується в країнах ЄС.

 

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99