Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги керамічної черепиці

Автор: Vladislav
12.03.2019 23:06

Ми представляємо найбільш важливі переваги керамічної черепиці. Дізнайтеся, з чого зроблені плитки, який п'ятий фасад, скільки років плитки не втрачають своїх властивостей і що робить їх відмінним звукоизолятором.

Керамічна традиція

Керамічна плитка - це будівельний матеріал, глибоко вкорінений в нашій історії. Вигоріла з глини плитка була відома ще в давнину. Це все ще зазвичай зустрічається в оригінальних, незахищених від зовнішніх чинників, символів в країнах південної Європи. Сьогодні на дахах наших будинків переважає черепиця ангобірована або глазурована, колір якої можна вибрати на нашу смаку. Керамічна покрівля ідеально вкладається на дахи будинків в традиційному, історичному та сучасному стилі.

Екологічні матеріали

Керамічна черепиця https://roof-art.com.ua/ виготовлена ​​з натуральної сировини і являє собою екологічну покрівлю. Вона виготовляється з глини, покритої рідкою масою глини з домішкою мінералів або оксидів металів, в разі ангобірованної черепиці або подрібнений емалі, збагаченої добавками, для глазурованої черепиці. Випал відбувається у високотемпературній печі, яка викликає затвердіння і ущільнення інгредієнтів.

Якість на роки

Виробники надають гарантію на 30 років використання керамічної черепиці, і, за оцінками, термін служби цих керамічних виробів може становити 100 років. В цей час поверхню даху може покривати осад, але покриття не повинно втрачати ніяких функціональних властивостей.

Акустична ізоляція

Серед легких матеріалів даху поширене бурчання, що розповсюджується через горище під час дощу, викликаного попаданням крапель на панель даху. Хоча це не є проблемою на горищі, який не використовується, він може створювати незручності на горищі, який заважає людям залишатися там або заважає спокійному сну. У разі керамічної черепиці це явище практично не відбувається через їх велику вагу. Їх маса робить їх відмінним акустичним ізолятором, який гідно оцінять всі любителі поклону.

Морозостійкість

Керамічна черепиця має гладку поверхню, завдяки чому дощ легко стікає з них у водостічні жолоби і не залишається на поверхні даху. Вони поглинають низьку поглинаючу здатність ангобні або глазурованого покриття, яке захищає поверхню глиняного вироби від водопоглинання. Черепиця стійка до повторних процесів заморожування і відтавання. Висока морозостійкість означає, що до 150 циклів заморожування і відтавання не викликають змін або деформацій в їх структурі.

Стійкість до атмосферних факторів

Керамічна черепиця абсолютно не запалюється, на відміну від дерев'яної черепиці або солом'яних дахів, що забезпечує безпеку користувачів будівлі. Крім того, керамічні покриття стійкі до сильного сонячного світла, поривчастому вітрі, граду або змін температури протягом року і дня. Вони не втрачають колір, не ушкоджуються, а спосіб їх кріплення дозволяє їм вільно працювати на конструкції даху, зводячи до мінімуму напругу і ризик появи тріщин.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99