Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Аутсорсинг бухгалтерських послуг

Автор: Vladislav
05.03.2019 16:28

Передача ведення бухгалтерського обліку компанії на аутсорсинг стала дуже популярною останнім часом, і все більше підприємців обирають саме такий формат ведення бухгалтерії свого підприємства. І це не дивно, адже професійний супровід від спеціалізованої компанії набагато ефективніше і вигідніше, ніж робота штатного фахівця. Ви ще сумніваєтеся в цьому? Давайте розберемо основні моменти, щоб з'ясувати, чи мають рацію ми в своїх твердженнях.

Почнемо з того, що бухгалтерські послуги від спеціалізованої консалтингової компанії https://audit-invest.com.ua/vedenie-buhgalterii-kiev обійдуться бюджету підприємства дешевше найманого працівника. При укладанні договору і роботі по ньому у вас відпадає необхідність надання робочого місця з комп'ютером, оргтехнікою, витратними матеріалами і програмним забезпеченням. Також вам не треба буде платити податки і пенсійні відрахування, і більш того, витрати на послуги бухгалтера ви будете зараховувати в свої операційні витрати, і ця сума буде відніматися з оподатковуваної бази. Для багатьох малих і середніх підприємств питання вартості послуг грає важливу роль.

По-друге, варто відзначити професійну складову в питанні вибору. У бухгалтерії і оподаткування часто відбуваються зміни, приймаються і набувають чинності нові нормативні акти та закони, скасовуються старі і неактуальні види платежів і з'являються нові. Одній людині дуже важко відслідковувати всі ці зміни і постійно перебувати в курсі всіх нововведень. І зовсім по-іншому йдуть справи в бухгалтерських компаніях, які постійно проводять для своїх співробітників курси і семінари, навчають роботі з новими законами, надають повну інформацію про всі зміни. І на крайній випадок, навіть якщо співробітник компанії пропустив якусь важливу інформацію, його завжди підстрахує колега, який вкаже на неточності в роботі. Штатний же фахівець може дізнатися про свої помилки занадто пізно, коли до підприємства вже будуть застосовані санкції державних органів.

Ну і третій важливий фактор - людський. Бухгалтер, який працює в штаті компанії, може захворіти, або у нього складуться несприятливі особисті або сімейні обставини, і це відіб'ється на роботі вашої компанії. А якщо таке трапиться в звітний період, то ви ще й на штрафні санкції ризикуєте нарватися. Ну і не варто забувати про відпустку, в який раз на рік буде йти працює у вас фахівець, і якщо у вас невелика компанія, і він єдиний бухгалтер, то діяльність підприємства може серйозно страждати. І знову-таки все зовсім по-іншому йде при передачі ведення бухгалтерського обліку в руки професійної компанії. У разі, якщо закріплений за вашою компанією фахівець з будь-яких причин не може виконувати свої функції, його швидко замінять іншою людиною, і на робочій діяльності підприємства це ніяк не відіб'ється. Немає ніяких відмовок про хворобу, весілля та інші обставини. Тільки робота і тільки професіоналізм.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99