Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як отримати швидко кредит: переваги онлайн кредитування

Автор: Vladislav
02.03.2019 23:18

У сьогоднішньому ритмі життя все більше послуг стають доступними в он-лайн режимі. Тепер навіть банківський кредит можна отримати з будь-якої точки, заповнивши простий бланк заявки. Це допомагає істотно заощадити час, позбутися від паперової тяганини і порівнювати вигідні умови в реальному часі. Дізнайтеся більше, як отримати кредит онлайн швидко з без зайвого клопоту.

Що являє собою кредитування онлайн

Онлайн кредитуванням займаються вже багато хто з банків. Ця процедура не тільки економить ваш час, але і полегшує роботу співробітників банку, а також розвантажує черги у відділеннях. Для отримання позитивного відгуку на ваш запит досить чесно відповісти на питання стандартного бланка - про вік, освіту і цілях отримання кредиту, а ось довідки про доходи в такому випадку не потрібні. Кредитор цілком лояльний до претендента на позику, тому такий спосіб отримання грошей нічим не поступається стандартній очної процедурі.

Як відбувається оформлення позики?

Получить срочный кредит може будь-яка платоспроможна особа, а самі такі заявки вважаються повноцінним документом. Процедура проходить в кілька етапів:

  • Ви вибираєте відповідний вам банк чи установу, заповнюєте запит на кредит, і подаєте його на розгляд.
  • Для цього вам знадобиться заповнити бланк з питаннями, підтвердити свою особистість і уточнити необхідні нюанси для отримання кредиту. Більшість анкет мають стандартну форму.
  • Після цього вам швидко приходить відповідь про згоду або відмову у видачі грошей.

Якщо банк готовий видати вам кредит, з вами зв'яжеться менеджер і проінструктує, що необхідно зробити далі.

У разі відмови ви можете звернутися в інший банк або відправити повторну заявку через час. Зазвичай необхідно почекати кілька місяців, за які може змінитися рівень вашого щомісячного доходу або сума, необхідна до видачі.

Переваги онлайн кредитування

Процедура запиту кредиту в онлайн режимі проста і зручна, при цьому відкриває ряд додаткових вигод:

  • Вам не потрібно витрачати час на похід в банк і вичікування в довгих чергах.
  • Онлайн банкінг протікає в цілодобовому режимі, тому ви можете вибрати зручний для вас час для подачі заявки.
  • У бланку запиту представлені тільки найосновніші питання, вам не доведеться надавати банку зайву інформацію про себе, щоб отримати кредит.
  • Для заповнення анкети знадобляться всього 2 документа.
  • Запити розглядаються протягом декількох хвилин, завдяки чому ви швидко отримуєте відповідь і можете вирішувати, що робити далі.
  • Подавати заявки на кредит можна відразу в кілька банків, а після отримання позитивних відповідей вибрати для співпраці той, який запропонує найвигідніші для вас умови.
  • Часто при оформленні запиту на кредит в онлайн режимі можна отримати більш вигідні відсоткові ставки, ніж при проходженні первинної процедури у відділеннях банку.

У багатьох випадках вам не доведеться додатково відвідувати офіс банку для подачі і підписання потрібних документів - часто менеджери готові прийти до вас додому або в офіс для швидкого оформлень позики. Така послуга називається "Кредит на дому".

Завдяки максимальній зручності процедури, лояльності банків і розвитку мобільних додатків, онлайн банкінг набирає обертів, а послуга віддаленого кредитування стає популярнішим і обіцяє розвиватися в найближчі роки. Проте ставитися до стільки простій процедурі отримання грошей слід відповідально, розраховуючи на свої фінансові можливості і терміни погашення кредиту.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99