Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які переваги використання пакетів з поліетилену?

Автор: Vladislav
23.02.2019 18:02

Є певні недоліки пакетів з поліетилену. Вони небезпечні для навколишнього середовища, оскільки їх нелегко переробляти, а також можуть призвести до кількох небезпек для здоров'я.

Однак одна річ, яку ніхто не може заперечувати, - це той аспект, що поліетиленові пакети від МПАК зручний і функціональний варіант упаковки. Це головна причина, чому вони широко використовуються у всьому світі для таких функцій, як роздача, продаж в роздріб, покупки і так далі.

Переваги пластикових пакетів можна залишати поза увагою тільки тому, що вони небезпечні для навколишнього середовища. Їх використання вигідно у багатьох відношеннях як для роздрібних продавців, так і для клієнтів. Отже, без зайвих слів, ось переваги пакетів з поліетилену в використанні.

Добре для бізнесу

Ті, хто управляє магазинами або супермаркетами, вважають, що на поліетиленових пакетах легко надрукувати назву свого бізнесу, логотип і іншу важливу інформацію. І найприємніше, що з пластиковими пакетами легко вносити зміни в дизайн.

Економічно ефективні

Поліетиленові пакети дешевше, ніж тканинна або паперова упаковка. Один такий пакет коштує близько 1 гривні, а паперовий пакет коштує 7 і більше. З іншого боку, багаторазова матерчата сумка буде коштувати кілька десятків гривень. Тому покупка поліетиленових пакетів має економічний сенс, тому що ви зможете більше економити і більше заробляти на своєму бізнесі.

Економія часу і простору

Поліетиленові пакети можуть заощадити ваш час, так як вони швидко відкриваються і упаковуються. Це головна причина, по якій зайняті касири люблять використовувати їх, оскільки вони забезпечують ефективну роботу ліній. Вони також економлять місце, оскільки займають менше місця, ніж пакети з паперу в касі і на складі.

З іншого боку, багаторазові пакети з тканини займають значно більше місця і важче пластикових пакетів. Таким чином, вам не потрібно шукати додаткове місце для зберігання пакетів з поліетилену, так як вони займають менше місця. Якщо ви хочете використовувати упаковку, яка допоможе вам заощадити час і простір, тоді варто подумати про пакети з поліетилену.

Всепогодний і міцний

Пластикові пакети зазвичай довговічні. Це в основному пов'язано з тим, що вони менш вразливі до розривів, а також стійкі до більшості хімічних речовин. Вони також захищені від атмосферних впливів, оскільки можуть захистити вміст від води або дощу. Тому мішки з паперу або тканини не можуть перевершити пластикові пакети.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99