Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Де взяти споживчий кредит на тривалий термін?

Автор: Vladislav
23.02.2019 17:12

Кожному клієнту банківської організації або будь-якої іншої фінансової установи, яка надає кредити, потрібно знати що таке довгостроковий і короткостроковий кредит, в чому їх різниця і які їхні переваги і недоліки. Перш ніж буде подано заяву на кредит в банк або іншу фінансову установу, слід прорахувати можливість здійснення платежів по кредиту.

Не забувайте, що відсотки, які потрібно виплачувати, а також сума переплати будуть повністю залежати від терміну, на який оформляється кредит на карту на тривалий термін в Україні https://vsecrediti.in.ua/kredit-na-dlitelnyj-srok/. Чим більшу суму кредиту ви берете, і чим коротше термін виплат, тим меншою буде переплата.

Визначитися, на який термін брати кредит, не дуже просто, а про те, як правильно розрахувати кредит можна дізнатися на вебсайтах банківських організацій. Якщо інформація про те, як отримати кошти за кредитом, цілком доступна і прозора, то особливості кредитування, в основному, випливають через якийсь час.

Що треба знати про довгострокові кредити

Деякі банки можуть вважати довгостроковими кредити, навіть ті, які видаються терміном на три роки. Банки не дуже радіють довгостроковому кредитуванню, так як воно несе в собі багато ризиків.

Комерційні банки рідко надають подібні кредити, найчастіше ними займаються банки інвестиційні або фонди.

Іпотека також відноситься до видів довгострокового кредитування, сюди ж можна віднести придбання великої техніки та іншого обладнання для бізнесу, який відкривається за рахунок інвестицій.

Фермери також звертаються за довгостроковими кредитами, в зв'язку з дорогим обладнанням, купівлею будинків і земельних ділянок.

Заставою буде майно.

Довгострокове кредитування часто надається великим підприємствам, як інвестиції, які допоможуть погасити всі виробничі витрати.

Щоб отримати довгостроковий кредит необхідно зібрати значний пакет документів, в якому будуть також вказані і ваші цілі.

В обов'язковому порядку, якщо це пов'язано з будівництвом, буде потрібно контракт, кошторис, економічні показники вашого проекту, технічна складова, і документи, які будуть підтверджувати власника і право користування земельною ділянкою.

Інвестиційний банк або фонд повинен бути впевнений у вашій платоспроможності, для того щоб мінімізувати свої ризики.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99