Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати телевізор: головні рекомендації

Автор: Vladislav
17.02.2019 12:31

Сучасні телевізори відтворюють яскраву і чітку картинку з якісним звуком, вони мають тонкий корпус і невелику вагу, і кожен покупець може вибрати будь-яку діагональ екрану. Від такого розмаїття багато хто приходить в замішання, а для того щоб вибір можна було зробити швидко, необхідно орієнтуватися в основних характеристиках пристроїв.

Основні критерії вибору

Різновиди технологій екрану

Екрани зі світлодіодним підсвічуванням кристалів (LCD) https://y.ua/televizory/diagonal:32-37-smart-tv/ найбільш поширені сьогодні. Вони мають доступну вартість, невелику товщину, за рахунок цього їх зручно розміщувати на стіні. При виготовленні таких телевізорів можуть використовуватися різні матриці екрана: TN, IPS, VA / MVA / PVA, PLS, що відрізняються між собою кутом огляду і передачею кольору.

Технологія OLED забезпечує високий контраст і чіткість, широкий кути огляду. Кристали в таких екранах не підсвічуються, а випромінюють світло самостійно.

QLED - технологія квантових точок. Такі телевізори споживають мало енергії, відрізняються високою яскравістю картинки, максимально точно відтворюють всі кольори. Незалежно від кута огляду картинка не змінюється. Такий екран може мати як рівну, так і вигнуту поверхню, це дозволяє краще сприймати зображення.

SUHD - дана технологія відрізняється відтворенням картинки високої чіткості, вона була винайдена компанією LG і тепер використовується в телевізорах даного бренду.

Роздільність

Роздільність позначається: HD, Full HD, 4K.

Для тих, хто хоче придбати телевізор з невеликим екраном до 32 дюймів, краще вибирати модель з дозволом HD (1366 * 768).

Для більшого телевізора краще вибирати роздільність Full HD, воно забезпечує відтворення картинки без спотворень.

Остання розробка виробників - це телевізори 4К, однак, для того щоб картинка була якісною контент також повинен бути з роздільністю 4К.

Додаткові функції

Сучасні моделі ТВ оснащені багатьма додатковими і корисними опціями. Для тих, хто хоче підключати пристрій до інтернету, варто вибирати модель з функцією SMART TV, деякі такі моделі дозволяють проводити голосове управління або використовувати для цього смартфон. А для того щоб не простягати до телевізора дроти, краще вибирати телевізор з вбудованим Wi-Fi.

Також краще вибирати модель з повним набором роз'ємів: для підключення флеш-накопичувача, ноутбука, плеєра.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99