Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Безвідсоткові кредити на карту: особливості

Автор: Vladislav
16.02.2019 17:19

Банк є фінансовою комерційною структурою, яка, видаючи кредити і здійснюючи інші операції, забезпечує собі приріст прибутку. А якщо матеріальної вигоди виданий безвідсотковий кредит на споживчі потреби готівкою не приносить, то навіщо установа надає таку послугу? Банк займається благодійністю? Малоймовірно. Висновок один - фінансові установи змінюють метод по збільшенню числа клієнтів, камуфлюючи процентні ставки під послуги, супутні видачі безпроцентної позики.

Як отримати кредитну карту без відсотків

Практично в кожному банку є кредитна карта без відсотків за зняття готівки, що дуже добре привертає людей, адже мало хто хоче платити свої кревні гроші за зняття коштів.

Таким чином, банк при грамотному маніпулюванні «послугами,« які можуть досягати від 1 до 25% річних », отримують досить відчутні доходи в 30-60% від виданої позики в рік. Нічого не нагадує? Прямі процентні ставки при звичайному кредиті, та ще й в підвищеному еквіваленті. Хоча самі банки значно занижують свій прибуток при видачі всього лише від 0 до 10% прибутку. Таким чином кредитна карта без відсотків за зняття готівки стає популярною серед жителів країни.

Отже, вашій увазі додаткові послуги при видачі безвідсоткового споживчого кредиту онлайн на карту, що становлять матеріальну вигоду для банків. Представлений орієнтовний перелік, тому в кожній установі він може дещо змінюватися.

Послуги-відсотки:

  • - За щомісячне обслуговування рахунку.
  • - За супровід позики.
  • - Обслуговування пластикової карти.
  • - Отримання частки від виручки для страхових компаній.
  • - Від автосалону при автокредитування.
  • - Комісія за оформлення страхування життя і здоров'я.
  • - За отримання кредиту готівкою і т. д.

Як видно, список послуг за певну оплату вельми значний.

Безвідсотковий кредит можливий, якщо пошукати і попередньо перед підписом угоди обговорити нюанси з консультантом, які розтрати / комісії ви буде оплачувати. А агресивність маркетингу, спрямована на отримання великого числа клієнтів, виправдовує себе сповна. За статистичними даними саме безвідсотковим кредитом цікавиться велика частина позичальників, незважаючи на «підводні камені».

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99