Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати доменне ім'я для сайту

Автор: Vladislav
11.02.2019 21:07

Вибір домену для сайту часто буває більш складним, ніж вибір його назви. Потрібно врахувати безліч чинників, які вплинуть на ставлення до вашого сайту з боку користувачів і пошукових систем.

 

У цій статті ви знайдете поради, які допоможуть вам вибрати найбільш вдалий адреса для вашого проекту.

Довжина доменного імені

Кількість символів, з яких буде складатися ваше доменне ім'я regery.com.ua/ru/domains/zone/com.ua, безпосередньо впливає на те, як воно буде сприйматися і, головне, запам'ятовуватися іншими людьми.

В цілому тут діє просте правило: чим коротший домен, тим краще.

У той же час якщо вибрати дуже коротке доменне ім'я, наприклад, абревіатуру, то воно може читатися і запам'ятовуватися занадто складно.

Втім, і дуже довгий домен вибирати не слід - краще, якщо адреса сайту буде складатися з 10, максимум 12 символів.

Правильні скорочення

Якщо ви вибрали відповідне доменне ім'я, але воно виявилося довше максимуму, позначеного вище, то його потрібно буде скоротити. Вибирайте логічні скорочення і уникайте неочевидних, а також сленгу або інших слів, які будуть незрозумілі основної аудиторії (і тим більше пошукачам).

Використання ключових і асоціативних слів

Вибрати доменне ім'я можна і грунтуючись на ключових і асоціативних словах. Цей варіант хороший з кількох причин. По-перше, це серйозна перевага при просуванні в пошукових системах. За інших рівних Гугл і Яндекс можуть показувати саме ваш сайт на перших рядках, якщо його доменне ім'я збігається з ключовим запитом.

Звичайно, не треба думати, що домен це основне, на що орієнтуються пошуковики, - в ранжируванні грають роль десятки різних факторів. Проте вибрати доменне ім'я відповідно до ключовими словами буде правильним рішенням, якщо розраховуєте отримувати з пошукових систем клієнтів або інший трафік.

Друга причина, по якій варто вибрати ключові або асоціативні слова для свого доменного імені, - такі домени просто простіше запам'ятати. Це особливо важливо, якщо у вас є певна сфера діяльності або якісь спеціальні слова, терміни, зрозумілі саме вашої цільової аудиторії.

Підбір правильних букв

Якщо ви хочете бачити в якості адреси свого сайту якесь слово або словосполучення на латиниці, то підібрати доменне ім'я буде нескладно.

Інша ситуація виникає тоді, коли ви хочете передати російські слова латинськими буквами. Тому що вам доведеться вдатися до транслітерації.

На жаль, не всі літери алфавіту лаконічно транслітеруються на латиницю, в деяких випадках потрібно два і більше символів. Мова про літери «ж», «ш», «щ», «ч», «ц», «ю» і «я». Використання таких букв в доменному імені, швидше за все, зробить адреса сайту довгим і негарним. Такий домен буде важко прочитати і тим більше вимовити.

Якщо ж думка про певний доменному імені вже міцно засіла у вас в голові, тобто компроміс - зареєструйте домен на кирилиці. Такий домен буде читатися і запам'ятовуватися набагато швидше і простіше, ніж його транслітерувати копія.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99