Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому перевага гарячих путівок і турів?

Автор: Vladislav
10.02.2019 20:33

Досить модним на сьогоднішній день став відпочинок за кордоном. Це може бути відпустка в екзотичній країні на екскурсійному варіанті, спокійний відпочинок біля моря або активний гірський туризм.

Вибір завжди залежить від особистих переваг відпочиваючих і, звичайно ж, величини бюджету. Не кожна людина може дозволити собі подорож в загадкову Азію або на романтичні Мальдівські острови. Ситуацію тут рятують гарячі тури, які пропонують практично всі туристичні компанії.

Гарячий тур: особливості та переваги

Палаюча путівка - це спеціальна пропозиція від туроператора, суть якого полягає в наданні квитків за зниженою на 5-50% ціну від звичної вартості. Падіння в ціні спостерігається за кілька днів до дати вильоту. Відбувається так, тому що компанія розуміє, що краще реалізувати квитки за низькою вартістю, ніж взагалі не продати. Незаперечні переваги гарячих турів для потенційних туристів - це:

  • низька ціна - ключовий і часто вирішальний фактор, що дозволяє продати всі квитки на певний рейс;
  • широкий вибір - палаючі пропозиції є завжди. У будь-який час року кожен бажаючий може звернутися в будь-яке турагентство з бажанням придбати квитки за невисокою вартістю, і агенти швидко знайдуть відповідний палаючий варіант;
  • бонусна система - щоб у визначений термін позбутися від усіх квитків, туроператор може запропонувати в добавок до знижки на путівку ще безкоштовну екскурсію та інші приємні дрібниці.

Туристам важливо пам'ятати, що квитки за гарячими путівками потрібно буде використовувати в найближчим часом.

Кому підходять гарячі тури?

Подібні пропозиції підійдуть тим, хто вміє швидко реагувати на ситуацію і моментально приймати рішення, а також тим, у кого є вільний час, і хто готовий летіти на літаку будь авіалінії.

Підбір варіантів

Багато людей відправляються в гарячі країни в зимовий період року. Це не тільки вигідно в плані економії бюджету сім'ї або окремо людини, а й тим, що є можливість позасмагати і оздоровитися в холодну пору року. Так, підбирати гарячі путівки і тури краще у перевірених туристичних компаніях і фірмах, тому рекомендується читати відгуки, а також аналізувати дані по турам. Наприклад, де буде краще, де погода буде більш нормальна для пляжного відпочинку або щоб здатися на лижах і так далі. В цілому, в туристичних компаніях завжди пропонують путівки, які горять, але в силу того, що кожну краще перевірити ще раз по два рази, то краще не поспішати замовляти і проплачувати першу з кращих.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99