Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чи варто вводити автоматизацію ресторану?

Автор: Vladislav
04.02.2019 19:03

Завдання управління закладом на кшталт кафе чи ресторану вимагає чималої підготовки, причому, не стільки теоретичною, скільки практичної. Добре, якщо вам було коли і у кого повчитися. Але для новачка це завдання може виявитися нелегким.

 

Щоб впоратися з організацією всіх процесів, вам знадобиться:

  • хороший різносторонній досвід;
  • наявність практичних навичок;
  • а також чимало часу, яке ще потрібно навчитися розподіляти з користю.

Багато що приходить з часом, у міру роботи з різними завданнями, вирішенням конкретних практичних питань. Але краще, щоб з самого початку більшість процесів були для вас максимально зрозумілі, щоб ви могли управляти тим, що відбувається.

Допомогти в цьому здатна якісна автоматизація кафе, барів і ресторанів. Успішні заклади, від невеликої кав'ярні до мережі закладів, застосовують цей інструмент ведення бізнесу.

У чому переваги автоматизації

Запитайте у колег, які вже спробували автоматизацію: їх практичний досвід підтверджує, що впровадження таких інновацій вивільняє чимало часу. А ще, що навіть більш важливо, автоматизація допомагає швидко і зрозуміло організувати всі необхідні вам процеси.

Однак, щоб оцінити всі переваги автоматизації роботи вашого закладу, необхідно вибрати розумну систему.

  • З нею можна буде просто і швидко навчитися працювати вашій команді.
  • Вона полегшить вашу роботу, у багатьох випадках звівши її до контролю.
  • Її настройки досить гнучкі, щоб ви могли вибрати саме ті модулі, що цікавлять вас.
  • Автоматизована система звітності дозволить вам швидко помічати всі важливі зміни, а вашому бухгалтеру заощадить чимало часу і сил.

Найвідомішим прикладом такої системи зараз вважається iiko (Айко). Вона настільки зручна і функціональна, що користується популярністю, як у невеликих закладів, так і у цілих мереж ресторанів. Крім того, у вашому розпорядженні пробна версія, з якою ви оціните всі особливості роботи системи до того, як замовите її.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99