Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати брокера бінарних опціонів

Автор: Vladislav
27.01.2019 20:52

Брокер - це компанія, яка дає Вам можливість торгувати бінарними опціонами на спеціально розробленої онлайн-платформі. Від правильності вибору такого посередника між Вами і фінансовим ринком залежить не тільки прибутковість і комфорт Вашої роботи, а й збереження Ваших коштів. За якими ж параметрами шукати найкращого брокера бінарних опціонів?

Торгові умови

Тут все залежить від цілей і переваг кожного конкретно взятого клієнта. До основних пунктів, на які варто звернути увагу в Биномо, відносяться: сума мінімального депозиту, прибутковість опціонів, кількість активів і видів опціонів, наявність власного економічного календаря. Чим більше активів, видів опціонів і термінів експірації пропонує брокер, тим більше у Вас можливостей заробити. Не зайвими в торгівлі будуть також можливість подвоїти ставку після відкриття опціону і можливість відкласти термін експірації опціону.

Торгівельна платформа

Важливість торгової платформи для роботи переоцінити неможливо, оскільки саме від простоти і зручності її інтерфейсу залежить успіх Вашої торгівлі. Хороша платформа повинна поєднувати в собі два функціональних переваги: ​​вона повинна забезпечувати точний аналіз ринку і дозволяти миттєво укладати угоди.

Зручність введення / виведення коштів

В даному випадку вирішальне значення має не тільки різноманітність платіжних систем, але і оперативність виведення коштів, а також наявність комісій.

Інноваційність

У кожній сфері діяльності є лідери, які надають недоступні для інших стандарти якості та надійності. На них і варто орієнтуватися! При цьому не потрібно плутати інновації з великою кількістю акцій і бонусів. Інновації - це те, що робить Вашу торгівлю більш прибутковою і надійною. У свою чергу, бонуси відволікають трейдерів від роботи, а акції часом несуть загрозу капіталізації компанії.

Наявність сертифікатів і ліцензій

Якщо брокер дійсно надійний, він обов'язково подбає про те, щоб довести це документально. Зокрема, один з основних є схвалення ЦРОФР, тобто наявність сертифіката Центру регулювання відносин на фінансових ринках. Безумовно, наявність інших сертифікатів і відповідність стандартам тільки вітається.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99