Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки клінінгової компанії

Автор: Vladislav
22.01.2019 14:51

Керівники корпорацій, які орендують офіси або мають свої власні приміщення, нерідко стикаються з потребою прийняти рішення на користь аутсорсингу або утримання працівників.

І якщо в разі бухгалтерів, юристів та інших висококваліфікованих фахівців вибір повинен бути зроблений з урахуванням конкретної ситуації, то з технічним персоналом - все буде простіше. Часто вигідніше звертатися в спеціалізовану клінінгову компанію, ніж мати в штаті прибиральників. Основною перевагою є якість роботи цих фахівців. Ще однією перевагою вибору є економія. Варто пам'ятати, що регулярне прибирання офісу працівниками клінінгової служби дозволяє заощадити до 50% в порівнянні з зарплатою персоналу компанії.

Гарантія своєчасного виконання робіт і якість послуг, що надаються є очевидними плюсами для керівників організацій. Фахівці клінінгової компанії мають в своєму арсеналі професійний інвентар, спеціальні засоби для чищення: потенційному клієнтові не потрібно буде турбуватися про їх покупку і періодичне поповнення запасів. Клининговая компания в Киеве має такі основні переваги:

  • Прийнятні розцінки на послуги, що надаються.
  • Оперативність, якість роботи.
  • Застосування професійного інвентарю.
  • Самостійна покупка чистячих засобів.
  • Великий спектр послуг - в доповненні - миття вікон, чищення килимів.

Крім того, серед переваг можна відзначити і те, що немає необхідності витрачати багато часу на підбір персоналу. Також не знадобиться оплачувати відсутність через хворобу або відпустку, немає ніяких додаткових проблем з регулюючими організаціями і податковою службою. Ви просто укладаєте договір на прибирання офісу і займаєтеся іншими важливими речами. Єдиним мінусом є ризик звернення до організації, яка надає послуги низької якості. У зв'язку з цим, необхідно довіритися тільки в порівняно відомі компанії з клінінгу. Для цього можете почитати відгуки в інтернеті на відповідних ресурсах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99