Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо канали просування для інтернет-магазину

Автор: Vladislav
13.01.2019 17:05

Використання інтернет майданчиків для продажу товару - обов'язкова умова в побудові успішного бізнесу на сьогоднішній день. Саме всесвітня мережа дозволить вам знаходити покупців в будь-якій точці планети і продавати їм свою продукцію. Це і пояснює чому інтернет-магазини настільки актуальні.

Як правильно запустити інтернет-магазин

Починаючи роботу над сайтом інтернет-магазину, частина власників забуває про те, що для окупності бізнесу, крім зручного функціоналу, вигідних цін і різноманітного товару, важливо, щоб все це міг хтось побачити.

Доцільно буде зайнятися розкручуванням сайту якомога швидше. Одночасно з просуванням ви зможете допрацьовувати ресурс і наповнювати його, при цьому найкращим варіантом буде продвижение магазина с оплатой за результат.

Велике значення має і те, наскільки висока конкуренція в обраному вами сегменті. Якщо ви збираєтеся зайнятися реалізацією чогось унікального і воно практично не має аналогів, то витрати по просуванню можуть обмежитися СЕО-оптимізацією сайту і рекламною кампанією спрямованої на впізнаваність вашого бренду. У тому ж випадку, коли присутня висока конкуренція потрібно користуватися контекстною рекламою, щоб залучити на сайт цільову аудиторію.

Чим це обумовлено?

Справа в тому, що згідно з даними Forbes, 80% нових компаній гинуть протягом перших півтора років з дня їх заснування. А відчутні результати від грамотного SEO просування проявляються приблизно через півроку після запуску сайту, а то і через рік. Чи не кожен бізнес зможе проіснувати так довго без прибутку.

Контекстна ж реклама дозволить вам направити цільову аудиторію безпосередньо на сторінки з товаром. Вам вдасться вивчити поведінку користувача, а також зрозуміти, де він проявляє активність і чи доходить до оформлення замовлення. Ці дані знадобляться для опрацювання подальшої стратегії розвитку.

За допомогою контекстної реклами вам вдасться підвищити впізнаваність компанії, а значить до вас буде більше довіри. Також, вона допоможе повернути користувача на сайт за допомогою ремаркетингу. Що теж дуже непогано.

Ще одним плюсом контекстної реклами стане те, що вона дає можливість точно визначити працюють ключові слова. З цими даними набагато простіше буде визначитися на чому варто робити акцент, а від чого можна відмовитися.

Також, контекстна реклама дасть уявлення про те який саме контент надалі варто розміщувати на ресурсі для поліпшення показників видачі.

Не забувайте постійно моніторити конкурентів і впроваджувати необхідні сервіси на свій сайт. Нехай він стане корисним і зручним, тоді з продажами і клієнтами проблем виникнути не повинно.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99