Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Prozorro - позитивні характеристики системи

Автор: Vladislav
10.01.2019 16:04

Уже два роки в Україні працює платформа Прозорро. Її поява була ознаменована вступом в силу закону про державні закупівлі. Її створювали в якості системної реформи процедури і філософії тендерних закупівель в країні. Майданчик показав масу позитивних характеристик, наочно продемонстрував необхідність в подальших законодавчих ініціативах стосовно поліпшення процедур закупівель в Україні.

Все більш затребуваною стає IT платформа Prozorro. Вона створена для того, щоб виключити обман.

Система Prozorro - це гарантія того, що вся документація аукціону, від самого початку і до кінця, в повному обсязі публічна для кожного.

Якщо ви бажаєте підвищити ставку, то це можна зробити без зусиль. Переможець підтверджує документи, а також підписує договір, виробляє оплату. Це видно з будь-якої країни, якщо ви перебуваєте в онлайн режимі і з'явилися в системі.

Підкуповувати майданчик абсолютно безглуздо. Це не гарантуватиме перемогу. За лот в аукціоні змагаються учасники, які зареєстровані на майданчику - будь-який з сорока двох можливих.

Все, що відбувається з лотом, видно кожному з учасників. Тут один сервер. Через нього надходить вся інформація, яка доступна всім, хто зареєстрований в системі. Тому підкупити одну з майданчиків або навіть всі одночасно - це марно, ніяких результатів або переваг подібний варіант не дасть.

В системі все досить безпечно. Тут виключений варіант, що не повернуть гроші. Повернення гарантованого внеску - одна з умов. І якщо ви не стали переможцем в аукціоні, то гроші отримаєте автоматично. Тут уважно за цим стежать.

Ні одному майданчику не вигідно втратити через внески акредитацію, адже це означатиме втрату доступу і маси грошей.

Позитивні характеристики платформи

У наявності суттєвого прогресу стосовно прозорості, а також зменшення можливостей для проведення антиконкурентних і торгів з корупційною складовою.

Позитивних моментів системи більш ніж достатньо, навіть на міжнародному рівні.

Основний принцип використання майданчика полягає в здійсненні всіх без винятку державних публічних закупівель через єдину електронну площадку в онлайн режимі.

Важливо, щоб учасники були ознайомлені як з умовами тендеру, його процедурою, так і з переліком інших учасників, а також запропонованими ними цінами стосовно виконання різних робіт, пов'язаних з продажем товарів і послуг.

Завдань майданчика багато. І серед них варто виділити викорінення корупції, а також недопущення конкурентного дискредитації різних контрагентів. Також в список слід додати створення передумов для того, щоб домогтися максимальної прозорості процесу.

Ознайомившись детальніше з системою, ви зможете оцінити всі численні позитивні характеристики системи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99