Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги онлайн кредитів

Автор: Vladislav
10.01.2019 15:55

Останнім часом найбільш популярними стають онлайн-кредити. Чим же вони краще оффлайн-кредитів? В цьому ми розберемося в даній статті.

Універсальність і зручність

На відміну від позик у банку, онлайн-варіант більш зручний і простий. Ви можете взяти кредит вночі, у святкові дні або коли на вулиці йде дощ, в той час як зробити цю ж операцію в банку буде важко. Особливо це актуально, коли потрібно терміново взяти кредит, але зробити це немає можливості через погодні, тимчасовим причин. Це є величезним плюсом, завдяки чому кредити онлайн від https://creditpark.com.ua/ набирають з кожним днем ​​все більшу популярність. Адже все що вам потрібно - інтернет і документи. Дуже зручно і просто. Можна не відволікатися від своїх справ на похід в банк і на оформлення кредиту, а швидко подати відповідну заявку, яку можна оформити прямо на сайті компанії.

Швидке рішення

Онлайн кредит оформляється максимум за 15-20 хвилин. Кредит в банку займе набагато більше часу. Середні витрати часу - 40-60 хвилин. Тобто якщо ви хочете швидко вирішити питання, то позику через інтернет вам підійде як не можна краще.

Досить тільки подати заявку і чекати схвалення. Результат практично завжди приходить досить швидко і не змусить вас довго чекати.

Спрощений варіант

Як правило, якщо ви хочете оформити кредит в банку, то вам доведеться збирати цілу пачку документів і довідок щоб отримати його. З інтернет-позикою все куди легше. Від вас буде потрібно тільки кілька документів і чиста кредитна історія.

Деякі компанії займають навіть якщо у вас погана кредитна історія (мається велика кількість прострочень, наприклад). Єдине що слід пам'ятати, це те, що у вас не повинно бути невиплачених боргів. Таким клієнтам найчастіше відмовляють у кредиті.

Можливість взяти невелику суму в кредит

Якщо у випадку з банками доведеться брати велику суму, так як менше зазначеного ліміту можна позичити, то з онлайн-кредитами все простіше. Можна взяти маленьку суму, яка вам потрібна і не переплачувати зайві відсотки за загальну суму. Це також є великою перевагою онлайн-кредитів.

На завершення статті можна зробити висновок що брати кредити онлайн вигідніше ніж оффлайн. Про це говорить і статистика. Все більшу популярність завойовують компанії онлайн-кредитів, ніж банки. Однак, що вибирати для взяття кредиту в кінцевому підсумку вирішувати тільки вам.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99