Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати брокера форекс - поради і рекомендації

Автор: Vladislav
31.12.2018 19:23

Як вибрати брокера форекс, якому ви зможете довіряти? Це може бути непросто, тому що в інтернеті ви знайдете безліч брокерів, і у кожного з них будуть негативні відгуки і незадоволені клієнти. Як відчути себе в безпеці, віддаючи гроші брокерам форекс? У сьогоднішній статті ми розповімо все про вибір надійного брокера форекс, який вас не обдурить.

Не можна довіряти відгуками про форекс брокерів, які ви можете знайти в інтернеті.

Більшість форекс брокерів знають, що ви шукаєте відгуки про них, перш ніж відкрити торговий рахунок. Тому вони цілеспрямовано створюють фейковий відгуки і розміщують їх по всьому інтернету. Вони залишають погані відгуки для своїх конкурентів і хороші відгуки для себе. Тому вам буде непросто зрозуміти, чи є відгук правдивим і написаним реальним трейдером або ж він підроблений.

Найчастіше вашу увагу привертатимуть негативні відгуки, які ви знайдете. Якщо під час виходу важливих новин і великої волатильності, ваш брокер розширює спред, і ваш стоп-лосс виявляється зачеплений, швидше за все, ви залишите негативний відгук на цього брокера. Однак, якщо форекс брокер буде надавати вам хороший сервіс, і вас все буде влаштовувати, навряд чи ви будете писати про це. Тому це зайвий привід задуматися про позитивні відгуки, які ви знайдете в інтернеті і про те, хто їх залишає.

Часто багато брокерів мають різні офіси і представництва в різних країнах і регіонах. При цьому у одного і того ж брокера може бути хороший сервіс в одному представництві, і поганий в іншому. Якщо вам не пощастило з сервісом у одного представництва, ви залишаєте поганий відгук на компанію форекс брокера в цілому. Тому кількість негативних відгуків може бути суттєвим.

Проте, ви можете зайти на сайт fx-rated.com та дізнатися більше інформації про кваліфікованих брокерів, з якими варто співпрацювати.

Найважливіші пункти вибору форекс брокера

Більшість трейдерів шукають брокера форекс з найнижчим спредом. Однак є набагато важливіші речі, на які варто звертати увагу. А спред, як правило, буде досить низький у всіх брокерів, тому що ринок форекс досить конкурентний і спреди зараз приблизно однакові у всіх брокерів.

Завжди спочатку інвестуйте невелику суму грошей в нового брокера. І тільки потім, якщо все буде складатися успішно, поступово вносите більше коштів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99