Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переказ з картки на картку: особливості

Автор: Vladislav
30.12.2018 20:50

Ви напевно чули про можливість переказу грошей з картки на картку (Card2Card), і, швидше за все, самі переводили гроші таким способом, наприклад, оплачували послугу або перекидали кошти своїм родичам або знайомим.

Це дуже зручний сучасний спосіб перекладу, так як гроші доходять до одержувача, як правило, практично миттєво (нехай і з невеликою комісією), і не треба дізнаватися повні реквізити банківського рахунку - досить дізнатися номер картки одержувача коштів. Крім того, подібну операцію можна зробити на сайті практично будь-якого відомого банку (і не тільки), а не тупати ніжками в відділення банку і витрачати час на вбивання реквізитів у відповідний бланк заяви для здійснення міжбанківського переказу (його, до речі, можна зробити і з інтернет -Банк, що виходить значно дешевше).

Card2Card (співзвучно з Card-to-Card) - це технологія (сервіс) переказу грошових коштів з карти на карту будь-якого банку по її номеру (не плутати з номером рахунку карти!), Доступна цілодобово і без вихідних. Переказ грошей онлайн не йде безпосередньо між банками, він в обов'язковому порядку здійснюється через МПС (міжнародну платіжну систему), наприклад, Visa, MasterCard і т.д. Платіжна система є не просто посередником, а ключовою ланкою, що об'єднує всі банки в єдину систему по всьому світу, власне, завдяки цьому ми і можемо розплачуватися по нашій карті в будь-якому магазині світу (де підтримується МПС картки) і в тому числі переводити гроші між картами різних банків.

Міжбанківський переказ, до слова, здійснюється через Центральний банк, і, як правило, триває кілька робочих днів.

Ви можете зустрітися і з іншими назвами цієї технології: Card-to-Card, C2C (звучить, як: сі-ту-сі), Moneysend (кажуть: манісенд або сманісендіть), Visa Direct (раніше - Visa Transfer). Але тут необхідно уточнити, що два останніх терміни означають, строго кажучи, перекази між картками конкретної платіжної системи: Moneysend працює в рамках MasterCard, а Visa Direct в рамках Visa. А коли ми говоримо про Card2Card, то все-таки маємо на увазі універсальний сервіс перекладу між картками будь-яких МПС (точніше, заздалегідь обумовлених в умовах роботи сервісу).

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99