Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чого чекати від біткойна?

Автор: Vladislav
28.12.2018 20:31

Сьогодні всесвітній криптовалютний ринок росте, розвивається і знаходить все більших масштабів. Однак ситуація, яка зараз розгортається в нашій країні, на жаль, залишає бажати тільки кращого. Сьогодні багатьох цікавить що таке біткойни і що з ним буде в наступному році. Фахівці спробували спрогнозувати ситуацію і розповісти, до якої ціни прийде криптовалюта і чого чекати від її курсу в 2019 році.

Фахівці побоюються, що вже на початку наступного року біткойни чекає різке і стрімке падіння вниз. Економісти прогнозують це, грунтуючись на дослідженнях падіння і піднесення валюти за останні кілька років. Тенденція падіння почалася в кінці 2015 і триває досі - вже три роки. За цей час біткойн то зростав, то падав. Це були незначні зміни, серйозне падіння валюти чекає нас вже на початку наступного року.

За самим негативним сценаріям економістів segodnya.ua/economics, після падіння валюти на початку року, піднятися вона вже, на жаль, не зможе. Принаймні на той рівень, на якому вона знаходиться зараз. Фахівці попереджають тих, хто займається інвестиціями в криптовалюта і просять звернути увагу на цю ситуацію і почекати з великими вкладеннями.

Прогнозується висока ймовірність падіння валюти до півтори тисячі доларів за біткойн. Цей процес може затягнутися до січня 2020 року. Що буде далі не беруться пророкувати навіть самі професійні трейдери. До слова, зараз валюта продається за курсом приблизно в 4 тисячі доларів за один біткойн.

Трейдери-блогери закликають новачків інвестиційного ринку тверезо оцінювати свої сили і не «перегинати палицю» під час чергових торгів. Деякі з них діляться своїми здогадками: «Сьогодні не варто говорити про будь-які покупки біткойнів. З цим об'єктивно варто почекати. Якщо тільки ми не хочемо залишитися ні з чим. Ринок може просто зупиниться в будь-яку секунду. Зараз йде сценарій «походу вниз» криптовалюта. Деякі говорили, що сам біткойн може звалитися до 100 доларів. Це вже зовсім не вигідно для тих, хто вкладає в «крипту». Прогнози і коментарі трейдерів аж ніяк не радують.

Економісти прогнозують і подальше падіння валюти в наступні часи. Глобального зростання криптовалюта до кінця 2019 року фахівці не спостерігають. Це реальна ситуація, яку коментують багато трейдерів.

Так, здається, що все це з області фантастики, але прислухатися до цього однозначно варто. Особливо тим, хто вкладає в валюту, тим, для кого інвестиції на ринку криптовалюта - основний вид заробітку.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99