Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір профнастилу для даху

Автор: Vladislav
25.12.2018 14:05

Щоб дах вашого будинку був надійним і не доставляв проблем під час експлуатації, потрібно правильно підібрати покрівельний матеріал. Він повинен відповідати багатьом вимогам. Тут і надійність, і довговічність, і привабливий зовнішній вигляд. Всім цим вимогам відповідає профнастил. Але виробники пропонують великий вибір видів подібного покрівельного матеріалу. Який профнастил вибрати для даху? На що потрібно звертати свою увагу в першу чергу? Про це і піде мова в статті.

Який буває матеріал

Перш ніж визначитися який профнастил краще для даху будинку, слід розібратися з його різновидами, узнать больше информации ви можете на сайті svitpokrivli.ua. На будівельному ринку можна знайти велику різноманітність подібного покрівельного матеріалу. Щоб покупці не плуталися, виробники ввели спеціальне маркування профнастилу. На початку стоять літерні літери, які позначають наступне:

  •  «Н» - ця літера означає, що профлист є несучим. Такий матеріал має найвищий профіль і товщину сталевого листа. В результаті профнастил з літерою «Н» в маркуванні найкраще переносить зовнішні механічні дії. Найчастіше такий матеріал використовують для створення окремих будівельних конструкцій (наприклад, ангарів або гаражів), але і для дахів такий вид профнастилу цілком підходить;
  •  «НС». В цьому випадку можна говорити про універсальний тип профнастилу. Такий матеріал можна вибрати і для створення окремих будівель, і для покриття дахів, і для обклеювання стін або зведення парканів. Такий профнастил має меншу висоту профілю, але все-таки здатний витримувати істотні механічні дії;
  • «С» або стіновий. Це найдешевший варіант профлиста. Найчастіше на такому варіанті зупиняють свій вибір ті, кому необхідно обробити зовнішні стіни або встановити паркан. Тут використовують найтонші листи сталі, та й висота профілю невелика. В результаті витримати великі механічні навантаження (наприклад, від снігу на покрівлі) такий профлист навряд чи зможе.

Але і останній варіант нерідко використовують для покриття дахів. Тут багато чого буде залежати від марки профнастилу. У деяких випадках матеріал з літерою «С» має досить високий профіль і товщину листа, що збільшує його міцність. Це дозволяє вибрати його для покриття покрівлі госпбудівель.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99