Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати брокера для торгівлі на Форекс

Автор: Vladislav
23.12.2018 22:13

Перше, з чим стикається людина, що бажає спробувати себе в торгівлі на форекс - це вибір надійного посередника - брокера. На жаль, на фінансових ринках, як і в звичайному житті існують компанії з «підмоченою» репутацією, з огидним якістю послуг, що надаються, а то і просто фірми-одноденки, які після всепроникающего піару збирають гроші потенційних трейдерів і відразу зникають.

Все це малоприємні моменти, і в цій статті ми спробуємо визначитися з вибором брокера виключно з практичних міркувань помножених на неабияку частку скептицизму і досвід.

До речі, вас можуть зацікавити AvaTrade отзывы, які ви можете знайти на сайті avatrade-forex.ru просто зараз.

В першу чергу, коло пошуку слід обмежити брокерськими компаніями, що працюють на ринку давно, і мають позитивні відгуки на тематичних форумах, сайтах, особистих блогах. Потрібно не лінуватися і задавати питання авторам постів. Як правило, люди завжди з готовністю діляться подібного роду інформацією. Почати можна з малого - поцікавитися якістю і вартістю обслуговування. Як правило, чим більша компанія, тим цей показник дешевше. Тарифи на брокерське обслуговування від банку будуть значно дешевше, ніж вартість обслуговування клієнта в якийсь маловідомий ТОО. До слова сказати, нові компанії краще відразу обійти стороною, навіть якщо вони пропонують більш вигідні умови.

Потім слід співвіднести брокерську компанію з сумою потенційного депозиту. Їли трейдер планує відкрити центовий рахунок на один долар, то в цьому випадку, фінансові вимоги до брокера можуть бути самими мінімальними. Інша річ, велика грошова сума. Тут знову ж таки перевага у банків і великих міжнародних брокерів.

Слід врахувати, що сумнівні компанії не можуть працювати з постійним якістю. Для того щоб отримувати прибуток, їм потрібен час від часу обнуляти рахунки своїх клієнтів. Роблять вони це різними способами, найчастіше забросами котирувань. Крім того, в країні не скрізь стабільний інтернет і при великому навантаженні на сервер компанії, яка трапляється, наприклад, в момент виходу новин або економічної статистики, інтернет може просто «впасти» а коли його відновлять, то велика кількість трейдерів дізнається, що вони залишилися без депозиту, так як пропустили великий рух проти себе і просто не могли вчасно закрити позицію або виставити захисні накази. Серйозні гроші, безумовно, слід відносити в солідні компанії, не помічені в подібного роду «витівки».

Деякі брокери намагаються нав'язати трейдеру додаткові платні послуги, які того просто не потрібні. Природно, що в першу чергу тут думають про власну вигоду, а не про якісне обслуговування клієнтів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99