Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості турецького хамама

Автор: Vladislav
06.12.2018 13:18

Головною відмінністю турецького хамама від інших різновидів саун і лазень є те, що сеанс в ньому дуже легко переноситься. Температура в хамаме може становити від 30 до 65 градусів, а вологість хоч і досягає 100%, але ніяких проблем самопочуттю людини не приносить. Саме тому в турецькому хамамі можна проводити по кілька годин.

Для жителів східних країн хамам є не просто сауною, а місцем для спілкування. У головному залі хамама температура нагріву змінюється від стін до центру, тому кожна людина може розташуватися в найбільш комфортною для себе зоні. А завдяки твердому підлозі і мармуровим крамницях, можна чудово прогріти все тіло. Різкі контрасти для хамама не характерні, так як для зниження температури тіла людина може лише поступово переміщатися з однієї зони в іншу.

Якщо ви бажаєте відвідати турецкий хамам, в інтернеті ви зможете знайти список адрес, за якими розташовані сауни такого типу.

Слід зауважити, що відвідувати хамам можна не всім. Вкрай не рекомендується бувати там вагітним жінкам, так як прогрівання всього тіла негативно позначиться на плоді. Не можна паритися в хамаме і людям, що страждають від важких недуг органів дихальної і серцево-судинної системи. Протипоказаний хамам громадянам з різними дерматологічними хворобами, які в умовах надмірної вологості будуть тільки прогресувати.

Здоровій людині відвідування хамам принесе тільки користь. Воно допоможе нормалізувати дихальні і обмінні процеси, зняти стрес і позбутися від депресії, привести в тонус серцево-судинну систему, нормалізувати кровообіг, прискорити процеси розщеплення жирової тканини, усунути застійні явища в порожнині живота, органах малого таза і кровоносній системі. Позитивно турецька сауна впливає і на зовнішній вигляд. Вона сприяє злущування мертвих клітин, очищенню шкіри, пор, жирових і потових залоз. Тому на сайті https://www.intercom.in.ua/khammamy/proektirovanie/ ви можете також почитати про проектування хамам вже зараз.

Якщо ви збираєтеся відправитися в хамам, бажано перед цим порадитися з лікарем, щоб переконатися в тому, що у вас немає ніяких протипоказань до сеансу в подібній сауні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99