Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати хороший холодильник?

Автор: Vladislav
06.12.2018 12:51

Ви вирішили оновити свій холодильник? Старий барахлить? Дана стаття допоможе розібратися, на що слід звернути увагу, якщо з'явилася необхідність придбати новий холодильник, а також що в загальному варто знати про холодильники для користувача.

Розмір і обсяг

В першу чергу треба знати, де буде розташовуватися холодильник будинку. Тобто його розмір важливий. Він повинен відповідати розмірам кухонних меблів, в такому випадку потрібно визначити певні параметри перед тим, як вас зацікавить продажа холодильников.

Зазвичай, чим більше холодильник зовні, тим більше продуктів втрутиться всередині. Простір усередині нього визначається в літрах. Холодильники мають обсяг близько 300 літрів є найоптимальнішими.

Обсяг холодильників повинен відповідати кількості людей використовують його. Обсяг ще залежить від того, на скільки він буде заповнюватися продуктами господарями квартири.

Функції

Але найголовніше, холодильники самсунг відрізняються один від одного своїми функціями. Роблячи покупку в інтернет-магазині maxi.az або іншому, краще заздалегідь знати, які функції будуть більш важливими, адже чим більше функціональність, тим дорожче вартість.

Найпростіші моделі виключно охолоджують і заморожують.

Є 3 функції, які зазвичай вибирають домогосподарки.

  • Функція відсутності заморожування - No Frost;
  • Датчики температури дають можливість знати температуру всередині як морозильної камери, так і в самому холодильнику;
  • Звуковий сигнал не закрите двері. Якщо залишилася відкритою двері, то цей сигнал нагадає про це.

Треба відзначити плюси і мінуси No Frost-a.

плюси:

  • Швидше заморозка;
  • Більш точна температура;
  • Ні шуби і вологості.

мінуси:

  • Не можна залишати продукти без упаковки. Швидко вивітрюється;
  • Вентилятор дає додатковий шум;
  • Додаткове електроспоживання;
  • Зменшує обсяг всередині;
  • Можливість поломки.

У європейській техніці завжди приділялася увага на те, щоб було мінімум електроспоживання і шуму, відповідно, ці холодильники норд більш економні. Тому вони вдосконалили функцію розморожування і створили холодильники з товстими стінами. А це означає, що чим товще стіни в морозильній камері холодильника, тим краще він утримує холод. Відповідно, він рідше буде включатися і шуміти, буде менше споживати енергії.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99