Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інструменти для манікюру - стартовий набір

Автор: Vladislav
03.11.2018 23:18

Якщо ви початківець - нігтьової майстер і не знаєте, які пристосування потрібні для роботи, то вам допоможе список інструментів для манікюру. Важливо - придбати якісні предмети, щоб маніпуляції з нігтями пройшли успішно. Де і як це зробити - читайте.

Ви хочете мати доглянуті нігті, але не завжди є час відвідати салон, або ви початківець майстер? В тому і іншому випадку вам допоможе детальний список інструментів для манікюру, які вам знадобляться в роботі.

Для того щоб вироблені дії з нігтями пройшли успішно і результат порадував, важливо вибрати якісні знаряддя праці.

В іншому випадку, ненадійний інструмент може привести до небажаних наслідків:

  • мікротравм (через недостатню або неправильної заточення);
  • окислення після декількох обробок;
  • швидкого виходу з ладу;
  • зіпсованому манікюру (якщо, наприклад, погано загострено щипців або обсипаються покриття з пилки).

Саме тому до вибору спеціальних пристосувань потрібно підходити з особливою ретельністю і копіткістю. Це не залежить від того, робите ви догляд за нігтями будинку або відвідуєте салон краси.

Переваги якісних інструментів

У сучасних салонах майстри працюють висококласними пристосуваннями, а й для будинку можна обзавестися стандартним або професійним набором. Різниця між ними в кількості предметів і вартості.

В інтернет-магазині https://cactusnails.org/ представлений широкий асортимент інструментів різних цінових категорій, тому Ви можете підібрати підходящий варіант по своєму бюджету.

Список інструментів для манікюру - стартовий набір для салону і вдома

Переваги якісних інструментів для манікюру незаперечні:

  • з їх допомогою не розшаровується пластина;
  • в місці кутикули не утворюються обриви і травми;
  • піддаються будь дезінфекції та стерилізації;
  • довговічність і екологічність;
  • хороша заточка і висока міцність металу;
  • зручність (спеціальний ергономічний дизайн).

Якщо ви вибираєте предмети для домашнього догляду, то список буде менше, ніж для салонної процедури. Кожен процес вимагає певних пристосувань.

Види маніпуляцій і інструменти до нього

Сьогодні фахівці виділяють три види манікюру: обрізний, європейський, апаратний і комбінований. Найскладніший - апаратний процес, який проводиться за допомогою інноваційної апаратури.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99