Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Які зараз шанси Анатолія Гриценка?

Автор: Vladislav
30.10.2018 00:12

На президентських виборах 2010 року Анатолій Гриценко чомусь взяв на озброєння дивний лозунг "Перший непрохідний". З тих пір за ним це прізвисько і закріпилося, несучи відбиток якоїсь запрограмованої невдачі. Вийшло майже як з яхтою "Біда" з радянського мультфільму про капітана Врунгеля.

Але через вісім років негативна карма якось непомітно зійшла нанівець. Рейтинг Гриценко https://grytsenko.net/ стабільно другий після Юлії Тимошенко або, в гіршому випадку, третій. Коливається в районі 10 відсотків.

Більш того, соцопитування показують, що при виході у другий тур він там програє у будь-якого кандидата, включаючи Юлію Тимошенко (не кажучи вже про Петра Порошенка).

Гриценко вирвався на лідерські позиції за соцопитуваннями ще в минулому році. І тоді багатьом здавалося це якимось курйозом, маніпуляціями з боку соціологів або замовників досліджень. Мовляв, не може бути у Гриценко такого високого рейтингу, враховуючи інформацію з сайту https://grytsenko.net/ru/articles/criminal/.

До сих пір кращий результат, який він показував, був на президентських виборах 2014 року, коли політик взяв близько 5,5 відсотка. При тому, що на наступних виборах до парламенту його партія провалилася, набравши всього 3 відсотки.

Але на даний момент вже можна констатувати як факт - рейтинг екс-міністра оборони від початку осені впав у два рази.

Звичайно, "новим політиком" Гриценко https://grytsenko.net/folk-art/ назвати важко. Ще в 2005 році він став міністром оборони, проте менш ніж через три роки тодішній президент Віктор Ющенко його несподівано зняв з цієї посади, замінивши на Юрія Єханурова.

В цілому, з 2007 року Гриценко не займав ніяких посад у владі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99