Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що варто врахувати при виборі охоронної системи?

Автор: Vladislav
19.10.2018 23:11

Забезпечити безпеку квартири насправді не складно. Проблеми виникають через те, що простими правилами часто нехтують. Щоб спати спокійно, досить оснастити житлове приміщення якісної охоронною системою - відеоспостереженням і сигналізацією.

 

У число найбільш надійних елементів систем безпеки https://garbis.com.ua/ohrana-zhilya/ входять:

  • датчики відкриття дверей / вікон,
  • датчики руху,
  • приймально-контрольний прилад,
  • камери відеоспостереження,
  • електронний замок,
  • тривожна кнопка (в залежності від комплектації).

Датчики відкриття дверей / вікон

Необхідний елемент захисту майна від Гарбис для тих, хто живе на нижніх або верхніх поверхах. У разі злому, спроби вирізати скло, влізти в кватирку, на пульт охорони негайно надійде сигнал про надзвичайну ситуацію. Якщо ви зупините вибір тільки на датчиках руху, у грабіжників з'явиться більше часу на викрадення майна.

Датчики руху

Якщо уявити собі, що грабіжник все ж подолав попереднє перешкода, то на датчиках руху його «пригоди» закінчаться. Ви можете вибрати інфрачервоні датчики, що реагують на тепло, а також ті, які розпізнають об'єкт, що рухається за допомогою лазерних променів. Фахівці підкажуть, який тип потрібен саме вам.

Приймально-контрольний прилад

Дозволяє щомиті відстежувати ситуацію на об'єкті. Для його роботи не потрібна телефонна лінія, а це економить ваш бюджет.

Камери спостереження

Більшість професіоналів схиляються до думки, що відеоспостереження є одним з найбільш ефективних способів у боротьбі за безпеку житлового будинку і відлякує грабіжників назавжди. Запис на камерах допоможе знайти злочинців, якщо вони все-таки ризикнули проникнути всередину.

Електронний замок

Розкрити його не так просто. Якщо на злом стандартного замку злодієві буде потрібно трохи часу, то для розкриття електронного механізму потрібні спеціальні знання і особливий інструмент. Сам по собі такий замок не вирішить проблему, але стане одним з ключових елементів системи.

Кнопка тривоги

Дозволяє в екстреній ситуації подати виклик на пульт охорони. Група швидкого реагування буде на місці протягом декількох хвилин.

Варто відзначити, що перші два типи датчиків є ключовими елементами системи, що забезпечує безпеку квартири або будинку.

Залежно від функцій, розрізняють наступні типи сигналізацій:

  • захист від доступу і відстеження руху всередині приміщення;
  • від проникнення і загорянь;
  • від вторгнення, загоряння, протікання водопроводу і труб опалення.

Ви можете вибрати дротову або бездротову сигналізацію. Кожна з них має свої особливості та нюанси. Перша підійде для тимчасового використання, наприклад, в період відпустки або відрядження. Вона дешевше бездротового аналога, основною перевагою якого є можливість зміни місця розташування датчиків.

Безпека житлового будинку багато в чому залежить не стільки від технічної складової, хоча і вона важлива, скільки від професіоналізму і досвіду охоронної компанії, який ви довіряєте своє життя і збереження особистого майна. Незважаючи на велику кількість пропозицій, структури, які мають у своєму розпорядженні власними групами мобільного реагування, можна перерахувати на пальцях.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99