Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Позика онлайн на карту: особливості

Автор: Vladislav
19.10.2018 17:14

У зв'язку з важкою економічною обстановкою в світі великим попитом стали користуватися послуги мікрофінансових організацій, які все ще продовжують кредитувати фізичних осіб і бізнес. Банки підвищили вимоги до позичальників або взагалі намагаються утримуватися від видачі позик, так як самі знаходяться у важкому становищі. Основною перевагою співпраці з МФО перед іншими фінансовими структурами полягає в тому, що є можливість отримати швидко займ онлайн на карту без відсотків.

 Рішення про видачу кредита приймається протягом півгодини, і грошові кошти надходять на рахунок. При цьому МФО не цікавить:

  • рівень доходу позичальників,
  • наявність застави і поручителів,
  • як будуть витрачені гроші,
  • кредитна історія.

 Такий лояльний підхід до клієнтів від Кредит Днепр дозволяє мікрофінансовим організаціям складати хорошу конкуренцію банкам на ринку кредитування.

Види мікропозик в МФО

 Кредити, надані мікрофінансовими організаціями, можна розбити на кілька категорій:

 -потребітельскій займ. Це беззаставний кредит, який не вимагає також пошуку відповідального поручителя. Видається позика онлайн на карту терміном до одного року.

 -потребітельскій займ з обов'язковим поручительством. Якщо позичальник вимагає видати йому суттєву грошову суму, то організація може зажадати виступити поручителем третя особа, щоб отримати хоч якусь гарантію своєчасного повернення кредиту і відсотків, нарахованих на нього.

 -займы, забезпечені заставою. Найчастіше при видачі грошових коштів, що перевищують суму в один мільйон рублів, організація вимагає залишити заставу. Об'єктами виступають житлова або комерційна нерухомість, земельні ділянки, транспортні засоби.

 -тендерние позики. Цей спосіб кредитування підходить для юридичних осіб, які ведуть підприємницьку діяльність і беруть участь в торгах.

Переваги отримання мікропозик в МФО:

 -швидке прийняття рішення про видачу кредиту. Отримати позику онлайн на карту без відсотків можна протягом години, надавши тільки ксерокопію паспорта або іншого документа, що посвідчує особу. Якщо клієнт повторно звертається в цю ж фінансову структуру, і до нього не було претензій, пов'язаних з поверненням коштів, то процедура проходить ще швидше і може бути піднято ліміт.

 -не аналізується кредитна історія. У багатьох юридичних і фізичних осіб виникали проблеми зі своєчасним погашенням відсотків за раніше взятими кредитами. Навіть якщо вся сума була погашена, і немає претензій з боку фінансових структур, то все одно прострочення зберігаються в кредитній історії, і псується репутація позичальника. Банки, приймаючи рішення про видачу кредитів, обов'язково вивчають історію і якщо були порушення, відмовляють у співпраці. МФО лояльно ставляться до прохання позичальників і видають позику онлайн на карту без відсотків, не аналізуючи її.

 -відсутність застави. Ліміт позик в МФО досить високий і при аналогічних показниках банківські структури вимагають обов'язкового заставного забезпечення.

 -відсутність визначення цільової спрямованості. Не треба позичальникам звітувати перед мікрофінансовими організаціями, які дають позику онлайн на карту без відсотків, куди будуть спрямовані кошти. Багато банків вимагають від клієнтів інформацію про майбутні витратах.

 -вигодное погашення позик. МФО пропонують різні умови співпраці: можна аннуїтетнимі платежами погашати кредит, а можна відразу всю суму внести в кінці терміну дії договору.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99