Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Інвестиційний портфель криптовалют: основи створення

Автор: Vladislav
09.10.2018 00:06

Більшість кріптоінвесторов в світі використовують стратегію Buy & Hold в рамках своєї торгівлі криптовалюта. Йдеться про стратегію, в основі якої лежать принципи портфельного інвестування, тобто в «портфелі» зберігається не тільки Bitcoin або Ethereum, а й інші монети цифрових валют.

У зв'язку з цим нами був підготовлений матеріал, за допомогою якого навіть новачки зможуть розібратися в тому, як же правильно і розумно створити свій власний криптопортфель, а після і керувати ним же.

Рівень прибутковості

У будь-якому випадку, навіть якщо це майнинг, інвестори очікують від інвестування виключно отримання прибутку. Але не варто відразу ж зациклюватися на прибутковості, адже спочатку слід зрозуміти і розібратися, яким чином вести розрахунки.

Ось список дій рядових трейдерів криптовалюта, до якого варто прислухатися:

  • Фіксація прибутку в фіатних грошах. В першу чергу до даного кроку вдаються через слабку економіку криптовалюта. Багато трейдерів для цього використовують спеціалізовані токенізірованние долари (USDT), хоча останнім часом їх емітента (компанія Tether) має вельми тривожний новинний фон. У будь-якому випадку, розрахунок свого кріптопортфеля слід проводити в фіантних грошах, причому його прибутковість за певний період повинна перевищувати прибутковість по Bitcoin. Саме біткоіни тут виступає як бенчмарк за дохідністю;
  • Акумуляція депозиту і фіксація прибутку в биткойн. В першу чергу трейдери завжди намагається отримати більше біткоіни, навіть при торгах альткоінамі. Якщо ж перефразувати дані слова, то отримаємо наступне: «При накопиченні кріптокапітала використовується цифрове золото».
  • Перевага для акумуляції депозиту віддається ефіру (Ethereum) або якого іншого альткоіну. Безсумнівно, це поки не настільки популярний спосіб, проте в будь-який момент інтерес інвесторів може змінити напрямок, оскільки Bitcoin цілком може втратити лідируючі позиції на ринку криптовалюта. А щоб бути в курсі - читайте новости криптовалют вже зараз.

У будь-якому випадку, не варто зациклюватися на валюті, в якій буде фіксуватися прибуток. Куди більш необхідні заздалегідь визначити величину очікуваного прибутку, ще до початку внесення депозиту в свій кріптовалютний портфель. Наприклад, прибуток може бути на рівні +$1000. фіатних грошей, або ж +50% в біктойні.

Крім того, після досягнення заздалегідь встановлених цілей, необхідно припинити керування даними портфелем і зафіксувати отриманий прибуток!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99