Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір футбольної форми

Автор: Vladislav
04.10.2018 23:13

За останні роки футбольна форма Seven практично не змінилася. Єдине, в чому відмінність, так це в технологіях виготовлення і застосовується матеріалі. Вимоги до футбольній формі досить прості - безпека, комфорт і, звичайно ж, практичність. В сучасних спортивних магазинах можна придбати сьогодні все, що завгодно. Великий вибір всіляких футболок, щитків, шортів, штанів і бутс вражає уяву кожного покупця. Вибрати необхідну футбольну форму можна не тільки для любителів, а й для професіоналів.

Що необхідно для футболу

Для гри в футбол потрібно невеликий комплект обмундирування. Як правило, це:

Шорти.Футболка.Гетри.Бутси або бампи.Щитки.

Як доповнення можна окремо придбати термобілизну для холодної пори року (якщо грати на вулиці), кальсони, манишки футбольні (для командної гри) і кальсони.

Футболка

Головною складовою футбольної форми є футболка. За нею відрізняють гравців однієї команди від іншої. Футболки бувають з довгим або з коротким рукавом. На спині наноситься номер гравця і його прізвище. Любителі також можуть знайти для себе спортивные костюмы футбольных клубов купить в украине в магазині, а при необхідності окремо замовити напис на спині.

При виборі футболки рекомендується приміряти її. Вона не повинна обтягувати торс, але при цьому повинна створювати комфорт для гравця. Вибір сучасного синтетичного матеріалу стане хорошим вибором для кожного в умовах жаркої пори року. Такий матеріал добре вбирає піт і сохне за лічені хвилини. Тканина повинна бути не мнеться, тому при частих праннях не втрачає своєї форми, не линяє.

Шорти

Підібрати шорти потрібно в комплект футболці, щоб загальний фон гармоніював. Як доповнення можна придбати окремо кальсони того ж кольору, щоб їх не було сильно помітно з-під шортів.

Щитки

Ідеальним варіантом будуть щитки з пластмаси або гуми, які наповнені всередині силіконом. Такий варіант добре захищає ноги від ударів. У професійному та аматорському футболі обов'язково потрібно використовувати щитки, щоб запобігти травмоопастность.

Гетри

Будь-які гетри повинні щільно обтягувати ногу до коліна. Не потрібно віддавати перевагу щільної тканини, оскільки вона буде погано вбирати піт.

Бутси

Вибору бутс також потрібно приділити особливу увагу. Шипи на бутсах повинні бути обов'язково, вони дають повноцінне зчеплення з полем. Комфорт при використанні повинен бути обов'язково. Бажано, щоб бутси були зроблені з натуральної шкіри, оскільки її можна розносити і вона прийме форму ноги. Найдорожчою взуттям вважається та, яка виготовлена ​​зі шкіри кенгуру з прихованими шнурками, амортизаторами і супинаторами.

З огляду на всі ці фактори при виборі футбольної форми, можна підібрати ідеальний варіант для любителя і професіонала.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99