Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як доглядати за могилою

Автор: Vladislav
01.10.2018 16:26

З моменту похорону потрібно проводити регулярні заходи по догляду та благоустрою поховання. Протягом першого року, як правило, на цвинтарі не роблять великих змін. Свіжа пухка земля повинна випробувати усадку. Тільки потім зводять надмогильні споруди, кладуть плитку, розбивають квітники, ставлять огорожу. Ви можете проконсультуватися про роботи різної якості і їхні терміни в агентстві ритуальних послуг.

Основними роботами на свіжій могилі є прибирання бур'яну, приборка сміття, догляд за могильним хрестом. Для цих цілей необхідний стандартний інструмент - граблі, відро, лопата. Їх повинні безкоштовно видавати для користування на кладовищі. Також на сайті https://ne-odin.in.ua/uhod-za-mogilami/ можна замовити регулярний догляд за могилами швидко та вигідно.

Що необхідно робити

уход за могиламиПісля поховання протягом першого року рекомендується:

  • через кілька днів після похорону слід приїхати, щоб прибрати покладені і зів'ялі живі квіти. Вони не тільки надають неохайний вигляд, але і з часом стають сміттям. Їх потрібно зібрати і віднести в місце організованого збору відходів;
  • траурні вінки, які лежать на могильному пагорбі, краще приставити і прив'язати до хреста. Під відкритим небом, опадами і прямими сонячними променями вони швидко втратять презентабельний вигляд;
  • могильний хрест, який виготовлений з дерева, бажано забарвити морилкою або фарбою. Це дозволить йому довше зберегти свій вид. Металевий хрест потрібно буде лише протирати вологою ганчіркою від пилу і засохлих патьоків дощу;
  • скошувати траву у міру зростання;
  • прибирати бур'яни;
  • збирати опале листя;
  • періодично, в залежності від сезону і погодних умов, потрібно привозити грунт або кар'єрний пісок. У зв'язку з тим, що грунт осідає, необхідно заповнювати її обсяг і підтримувати могильний пагорб.

Час від часу необхідно відвідувати місце поховання, щоб прибирати який прийшов став непридатним посуд, усувати безлад, влаштований птахами або звірами.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99