Основне призначення тістоокруглювача
Автор: Vladislav 26.09.2018 17:35
Тістоокруглювальний апарат або ж просто тістоокруглювач є оснащенням, використовуваним з метою округлення заготовок з тіста, а значить, і поліпшення якості товарів.
У процесі підбору округлювача тіста https://bongard.ua/catalog/formovka-testozagotovok/testookrugliteli необхідно звертати пильну увагу на його показники продуктивності. Ще одним істотним чинником можна назвати найбільшу і найменшу вагу заготовки, яка буде округлятися.
З метою поліпшення якості готових товарів певні виробники приймають рішення з приводу включення в технологічну ланцюжок відразу декількох Тістоокруглювач.
Щоб форма хлібобулочної продукції була рівною і гладкою, а також радувала погляд потенційного покупця, ультрасучасні пекарні різних розмірів, кондитерські майданчики, ресторани і хлібні комбінати активно експлуатують тестоделитель округлитель. Він дозволяє одночасно виконувати обробку великого числа заготовок, надаючи їм круглу форми, звичну для наших очей. У більшості випадків тестоделитель округлитель є прекрасним доповненням продуктивних агрегатів, що відповідають аза виготовлення і розподіл тесту.
У всіх Тістоділитель присутній особливий приймач, саме сюди заготовки тесту надходять по закінченню процедури розподілу, переміщаючись в технологічний резервуар. З метою забезпечення максимально комфорту переміщення і формування виробів апарати обладнають жолобом спірального типу. Запобігання заготовок від злипання забезпечує спеціальне пристосування, яке постійно сипле муку на вироби. По закінченню округлення продукція відправляється на подальше формування або ж на особливий роздатковий стіл.
Ультрасучасні тістоокруглювачі забезпечують значну економію грошей і часу компанії, з їх допомогою можна сильно прискорити процедуру поділу та створення заготовок, наростити продуктивність праці в компанії все зразки такого оснащення з легкістю подаються налаштування під інноваційні типи товарів і технологічні зміни. До того ж, процедура округлення продукції значно покращує якість заготовок, вона мінімально змінює структуру тесту і скорочує кількість пір в середині випічки.
< Предыдущая | Следующая > |
---|