Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Прозорро: особливості системи

Автор: Vladislav
18.09.2018 00:06

Досить багато користувачів знайомі із законодавчою базою про систему державних закупівель Прозорро, які повинні відбуватися на спеціально створених сайтах.

У глобального проекту Прозорро є два основних напрямки:

  1. Замовник підбирає найбільш Вигонний варіант співпраці за схемою ціна-якість і залучає нові компанії для розвитку довірчого бізнесу в сфері державних закупівель,
  2. Зменшення корумпованості в секторі державних закупівель за допомогою розширення можливостей для моніторингу громадськістю всіх тонкощів роботи тендерних майданчиків.

Зверніть увагу, що система Прозорро https://sale.uub.com.ua/ складається з декількох майданчиків, ви маєте право працювати на одному або декількох порталах. При цьому, всі дані, занесені в центральну базу будуть продубльовані на всіх сторінках. Це зручно для компаній, оскільки всього одне оголошення з'являється в різних місцях одночасно, що дає багато разів більшу аудиторію.

Пам'ятайте, що для успішного ведення обліку електронних закупівель вашої компанії необхідно затвердити внутрішнє положення про них. Приклад такого документа ви знайдете у вільному доступі в інтернеті.

Що дає Прозорро?

Система відкритих державних закупівель має переваги для всіх учасників. Замовники відзначають такі плюси:

  • Закупівлі проходять прозоро, це підвищує їх ефективність і дозволяє суттєво економити кошти,
  • Корупційні ризики знизилися практично до мінімуму,
  • Значно розширилося коло постачальників,
  • Витрати бюджету максимально оптимізовані.

Постачальники, які вже працюють в системі Прозорро, виділяють гідності тендерів:

  • Заглибився ринок збуту продукції,
  • Моніторинг став більш відкритим і доступним,
  • Значно підвищилися доходи, при цьому витрати залишилися на колишньому рівні,
  • Розширилася сфера нових можливостей.

Щоб ваші перші кроки в системі закупівель були найбільш ефективними, прислухайтеся до порад фахівців. На початку проведіть дослідження ринкових цін тих товарів, які ви плануєте купувати. Будьте гранично уважні, коли визначаєте код товару і прописуєте специфікацію. Завжди працюйте з запасом в декілька днів, щоб дати учасникам час на уточнення по торгах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99