Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Центри розвитку дітей: куди віддати дитину на курси

Автор: Vladislav
16.09.2018 22:35

Дошкільний розвиток дитини - це велика, злагоджена робота батьків і педагогів з підготовки малюка до школи. Водночас тема дошкільної підготовки є найбільш обговорюваною через безліч думок щодо її організації, великого вибору методик, дитячих центрів розвитку.

 

Будь-який метод розвитку має свої переваги та недоліки. Щоб зробити правильний вибір, батьки повинні ретельно зважити всі плюси і мінуси програм.

Розвиваючі курси для дітей в Україні. Особливості навчання дошкільнят і школярів 5-11 років

Вибираючи дитячий центр розвитку, батьки повинні переконатися, що правильно визначають пріоритети. Наприклад, якщо мета навчання - підтягнути дитину з математики, чи означає це, що потрібно звертатися до репетитора? Чи не краще шукати причину проблеми? А це може бути невпевненість дитини, недостатній розвиток логічного мислення, слабка техніка читання, яка перешкоджає правильному сприйняттю умови задачі. У кожному з цих випадків потрібно не повторення формул або рішення типових завдань, а тренування відповідних здібностей.

В Україні досі ще деякі дитячі центри розвитку орієнтуються на навчальну підготовку до школи, тобто вчать дітей рахувати, писати, малювати і називають це комплексною розвиваючою програмою. У найрозвиненіших країнах світу вже давно першочерговим завданням інтелектуального виховання вважають розвиток пам'яті, навичок самостійного аналізу, здатності швидко сприймати інформацію, обробляти її і приймати рішення. Це є основою успішного навчання в школі, вищому навчальному закладі.

Незалежно від методики, напрямку роботи, для всіх центрів розвитку дітей діє загальне правило: малюкові (школяреві) має бути комфортно і цікаво. На ефективність розвиваючих занять впливає:

  • особистість викладача, його здатність зацікавити, мотивувати учнів;
  • спосіб взаємодії вчителя з дітьми;
  • кількість учнів в групі (частина уваги педагога кожному учневі);
  • атмосфера на уроках, психологічний комфорт;
  • спосіб подання знань;
  • рівень мотивації дитини, її інтерес до занять;
  • інтенсивність навчання;
  • рівень матеріально-технічного оснащення;
  • загальні вікові та індивідуальні особливості розвитку дітей;
  • мета навчальної програми.

Тобто, насправді, вибір способу навчання роблять самі діти. Дорослим лише потрібно уважно прислухатися до їхніх потреб.

Розвиток дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в школі Соробан®

Японська методика швидкісного рахунку використовується для розвитку дітей у 56 країнах світу. В Україні курси ментальної арифметики з'явилися завдяки центру усного рахунку Соробан®. Суть методу - регулярні інтенсивні тренування обчислення на рахівниці соробан. Принцип навчання простий: у вирішенні завдань задіються обидві півкулі мозку, які повинні постійно обмінюватися інформацією і допомагати одна одній. Усний рахунок використовується, щоб стимулювати утворення стійких функціональних зв'язків між різними ділянками мозку, відповідальними за різні розумові, когнітивні здібності.

Важлива перевага методики - вирівнювання гуманітарних і математичних здібностей. Коли батьки приводять дітей у школу ментальної арифметики, щоб підтягнути їх з математики, пізніше самі дивуються успіхам школяра в інших дисциплінах. Зокрема, учні школи Соробан® виявляють здібності до іноземних мов, вчаться грамотно викладати свої думки і писати цікаві структуровані твори, захоплюються творчістю, швидше міркують.

Центр ментальної арифметики Соробан® першим в світі впровадив у навчання ігрову комп'ютерну програму. Щоб зацікавити маленьких учнів, було вирішено проводити заняття так, щоб не було місця суворій дисципліні й управлінню. Замість цього уроки побудовані на грі, спілкуванні, творчості. Креативний підхід є критерієм вибору викладачів курсів на тому ж рівні, що і високий професіоналізм, знання дитячої психології, здатність знайти ключик до дитячих сердець.

Чому школа усного рахунку Соробан® - найпопулярніший центр розвитку дитини в Україні?

Напевно, тому, що самі діти в захваті від занять з ментальної арифметики, а батьки - від результатів цих занять. Ментальний рахунок приносить користь і дошкільнятам, і маленьким школярам (учням початкової школи). Уроки ментальної арифметики дають не тільки знання, унікальну здатність швидкого усного рахунку, а й колосальний досвід з вирішення складних завдань, наполегливої ​​роботи заради результату, спілкування з однолітками і вчителями.

Розвиток дітей дошкільного та молодшого шкільного віку методом японського швидкісного рахунку - це метод виховання талановитої, самодостатньої, впевненої особистості. Саме такі особистості вміють бачити можливості, використовувати свій потенціал і досягають великих успіхів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99