Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги криптовалют

Автор: Vladislav
12.09.2018 01:42

Цифрові валюти, які в останні роки чимало актуальні, мають досить значущих переваг в порівнянні з традиційними грошима. В чому причина? Насправді криптовалюта вирішують багато проблем, пов'язаних з централізованим характером паперових купюр і інших інструментів.

У криптовому світі інфляція практично відсутня. Однак в якійсь мірі вона все ще існує, оскільки це необхідно для фінансового стимулювання видобувачів блоків. Перехід до доказу протоколу власності ще більше знизить рівень інфляції і підвищить цінність криптовалюта. Найголовніше - що рівень інфляції відомий і не прихований ні від кого. У той час, як в банках це мало кому відомо, а центральні фінансові установи можуть друкувати будь-яку суму грошей без обговорення цього з населенням. Це одна з основних причин, по якій криптовалюта знаходить все більше послідовників, як повідомляє сайт https://bitside.org/.

Кріптовалютні перекази не знають меж. Працюючи географічно в Таїланді, ви можете працювати в компанії іншої країни - з іншого континенту. В такому випадку абсолютно не буде проблем з отриманням зарплат - криптовалюту вам переведуть за кілька секунд.

Іншим позитивним аспектом є прозорість. Абсолютно неможливо обдурити цю криптосистему або зробити щось, щоб інші цього не знали. Тому, хоча деяким зловмисникам вдалося використати певні лазівки, Bitcoin і Astraleum швидко заповнять прогалини в загальних зусиллях розробників і співтовариства, через те, що всі учасники мережі можуть бачити, що діється.

Якщо вам потрібно відправити гроші в іншу країну, то ви побачите, що криптовалюта - кращий варіант. Якщо переводити звичайні гроші - то це буде не тільки дорого, але і вимагає заповнення безлічі супровідних документів. Але переклад криптовалюта здійснюється майже відразу. Розробники активно беруть участь у вирішенні цих проблем.

І не можна не відзначити той приємний факт, що ваша криптовалюта не може бути блокована або заморожена ким-небудь, що нерідко відбувається в банках.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99