Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чому Dash перспективніша за Bitcoin?

Автор: Vladislav
09.09.2018 13:52

У крипто-ком'юніті давно вже піднімається питання заміни біткоінів, як платіжного засобу. В цьому немає нічого дивного, адже переказувати кошти через BTC не вигідно, а дорого і дуже повільно.

У чотирнадцятому році з'явилася унікальна криптовалюта, з назвою Деш. Багато прихильників називали її «вбивцею біткоіни». Адміністрація спочатку задавала напрям платформі, як найбільш простий і вигідною для всіх осіб: і юридичних, і фізичних.

Уже зараз, Dash знаходиться на десятій позиції в загальному рейтингу. Цьому сприяла висока популяризація спільноти, а також потенційних інвесторів. Справа в тому, що Деш заслуговує свого курсу, так як всі транзакції здійснюються дуже швидко, дешево і без будь-яких нюансів, на кшталт збоїв.

Цифрові валюти і масштабованість

Що таке масштабованість? Звучить складно, але насправді все просто. Це здатність загальної мережі обробляти великий потік інформації, який приходить в конкретний період часу. Якщо говорити простими словами, то мережу біткоіни сильно навантажується в момент одночасних платежів - транзакцій. Щоб вони виконалися, доводиться серйозно збільшувати комісію для більш високого пріоритету. З актуальних відомості, в деяких випадках, комісія складала кілька десятків доларів. Хіба це нормально? Ні звичайно!

Зверніть увагу, що на сайті https://cashout.biz/dash/ ви можете придбати чи продати криптовалюту Dash швидко та вигідно.

А що ж робити інтернет-магазинам та іншим торговим майданчикам, що працюють з крипті? Терпіти вони не збираються, тому відмовляють він біткоіна і переходять на Деш або ж лайткоін.

Переваги криптовалюти Dash

Перше, про що варто сказати, це автономність всій мережі DASH. Так, вона самоврядності. Це дає можливість заробляти розробникам і покривати абсолютно всі витрати на роботу. Уже зараз, Деш складається відразу з декількох підприємств: Core, Force, а також Labs.

Головний ідейний натхненник і засновник криптовалюта зазначає, що основний прибуток за всі транзакції отримують тільки ті компанії, які виробляють унікальні чіпи для видобутку криптовалюта. Виходьте, що на ринку спостерігається централізація чи навіть монополізація. Код Деш є відкритим, що впливає на прозорість роботи цифрової валюти. При цьому, виробляти спеціальні чіпи зможуть буквально всі бажаючі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99