Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Гараж з сендвіч-панелей - сучасне швидке рішення

Автор: Vladislav
04.09.2018 22:10

Пояснювати необхідність і важливість гаражу для автовласника немає сенсу.

Не завжди є можливість придбати окрему споруду. Капітальна будова з бетону або цегли теж не завжди доречно (наприклад, орендований будинок). Оптимальний варіант - надійний гараж з сендвіч-панелей. Сучасна конструкція гармонійно розміститься в будь-якому дворі і на території з різноманітним ландшафтом.

Що являє собою гараж з сендвіч-панелей

Будівництво такого гаражу починається з вибору сендвіч-панелей. Це нова розробка, але вже багато хто встиг оцінити якість та перевагу матеріалу. Панель являє собою конструкцію з двох оцинкованих листів, з'єднаних між собою прошарком з утеплювача. Зверху готовий профіль покривається антикорозійною плівкою. Вона захищає будову від негативного впливу зовнішнього середовища. В якості внутрішнього прошарку може служити пінопласт, мінеральна вата, пінополіуретан. Для зовнішнього оздоблення використовують пластик, гіпсокартон. Однак, найдовговічніша - тонколиста сталь. За зовнішнім виглядом панелі бувають:

  • глянцеві;
  • матові;
  • профільовані;
  • рівні.

За призначенням:

  • покрівельні відрізняються ребристою поверхнею;
  • стінові панелі - гладкі.

Між собою частини з'єднуються за допомогою замка. Замки також різняться. На сьогодні є більше ніж 4 варіантів з'єднання сендвічів. Незалежно від обраного типу, виробник гарантує надійне прилягання і захист внутрішнього приміщення від проникнення вологи і вітру.

Як встановити гараж з сендвіч-панелей

Будівництво гаража з сендвіч-панелей не вимагає серйозної техніки і додаткових будівельних матеріалів. Монтаж здійснюється на заздалегідь підготовлений каркас з металу або дерева. При виборі останнього варіанта, частини конструкції обробляються просоченням від жуків та інших шкідників. Фахівці не рекомендують саме для гаражних будівель в якості несучих перекриттів використовувати дерево, оскільки це місце підвищеної пожежної небезпеки.

Перед тим, як приступити до роботи, необхідно створити креслення майбутньої будови. Довірте це заняття професіоналам, адже без навичок і точних розрахунків можна неправильно визначити кількість матеріалу. За рахунок своєї маси, збірний гараж не вимагає додаткового фундаменту. Досить якісно підготувати територію, куди планується встановлювати об'єкт. Необхідно насипати подушку з гравію, щільно утрамбувати або зробити бетонну стяжку.

Кладка панелей починається з кутів. Вони з'єднуються під кутом 90 градусів методом шип-паз з додатковими спеціальними саморізами, призначеними саме для такого матеріалу.

Переваги гаража з сендвіч-панелей

Все починається з транспортування. Панелі легко перевозяться, що скорочує витрати на вантажну техніку та зменшує людські ресурси в два рази. Збірні гаражі з сендвіч-панелей легко демонтуються і модернізуються. Є одна особливість - на панельні стіни не можна встановлювати важкі полки та інші масивні конструкції. Це скоріше невелика рекомендація серед безлічі переваг. Побудувати такий гараж можна в будь-який час (на відміну від інших способів зведення). Матеріал не боїться перепадів температури. Надійний гараж з сендвіч-панелей - сучасне рішення від фірми "Здоровий клімат" у Львовi. Індивідуальний підхід до кожного клієнта допоможе створити якісну конструкцію для надійного зберігання автомобіля.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99