Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Натуральний камінь для облицювання каміна: плюси і мінуси матеріалу

Автор: Vladislav
04.09.2018 14:41

Для будівництва каміна одні власники вибирають природний камінь, інші - штучний матеріал. Другий варіант є більш економічним, але він не створює затишку і зближення з природою, як в першому варіанті. Для зміни характеристик і зовнішнього вигляду застосовується натуральний камінь для облицювання каміна. Це створює природне джерело тепла, який гармонійно виглядає в будь-якому інтер'єрі.

Переваги та недоліки натурального матеріалу

Природний камінь - це будівельний матеріал, подарований природою. Не дивно, що його застосовують спеціалісти сайту clerys.com.ua в різноманітних будівельних та оздоблювальних роботах. Облицювання каміна є ключовим моментом у створенні дизайну інтер'єру.

Широкий асортимент природних матеріалів дозволяє вибрати камінь для створення будь-якого дизайну.

Велика кольорова палітра і різноманітність фактур створює унікальний зовнішній вигляд каміна.

Використовуваний натуральний камінь для облицювання каміна є безпечним матеріалом. Він не утворює шкідливих речовин в процесі нагрівання і не шкодить здоров'ю людей.

Облицювання каміна стійка до механічних навантажень і стирання. Зовнішній вигляд облицювання залишається незмінним протягом усього терміну експлуатації.

Природний камінь стійкий до температурних перепадів і підвищеної вологості. Облицьований каменем камін можна встановлювати в будь-якій кімнаті, навіть в неопалюваному приміщенні.

Камін, облицьований каменем, зберігає тепло протягом тривалого періоду часу.

Проводити облицювальні роботи можна самостійно. Це не зовсім легке завдання, але якщо слідувати інструкції, то вийде правильний монтаж.

Недоліком облицювання є висока вартість матеріалу. Але якщо враховувати безпеку для здоров'я, тривалий термін служби, поліпшення експлуатаційних характеристик, то матеріал повністю себе окупає.

Одним з варіантів природного каменю є піщаник. Камінь пропонує великий вибір колірних рішень, дозволяючи створювати гармонійний інтер'єр. Відрізняється натуральний камінь для облицювання каміна стійкістю до високих температур. Пісковик характеризується довговічністю і міцною структурою.

Для облицювання каміна вибирається черепашник, який володіє оригінальним зовнішнім виглядом. Це м'яка порода, яка легко піддається обробці і різанні. У складі матеріалу зберігаються раковини і молюски, які надають незвичайний малюнок каменю. Зміни в зовнішньому вигляді можна побачити тільки через кілька десятків років.

Камін - це центральний елемент інтер'єру, який створюють атмосферу приміщення. Для освіти сприятливого мікроклімату рекомендується вибирати натуральні матеріали для облицювання каміна.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99