Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Використання трактора МТЗ в сфері будівництва

Автор: Vladislav
04.09.2018 14:36

Універсальні трактора МТЗ активно використовують не тільки в сфері сільського господарства, але в промисловості, комунальному та лісовому господарствах, в складі збиральних комплексів, а також в будівництві. У разі, якщо під час будівництва потрібно якийсь безрейковий спосіб пересування в якості тягача використовують трактор. Техніка Мінського тракторного заводу володіє зниженою швидкістю руху в сукупності зі значною силою тягача і великим запасом потужності, що часто виручає при проведенні різних будівельних робіт.

Чому саме МТЗ? На сьогоднішній день трактора білоруського виробництва мають широке розмаїття моделей, відмінно зарекомендували себе на вітчизняному ринку спеціалізованої техніки. Вартість нового трактора значно нижче європейського аналога, а ремонт трактора МТЗ і всіх його вузлів не становить великої складності. Тим більше, що важливо, купити запчастини на трактор МТЗ можна практично в будь-якому місці.

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині https://novaton.ua/categories/trucks_mtz_C014_0 ви можете придбати якісні запчастини для тракторів МТЗ швидко та легко. При цьому ви залишитеся задоволеним широким асортиментом та доступними цінами!

На сьогоднішній день існує дві популярні категорії тракторів - гусеничні і колісні. З огляду на специфіку будівельних робіт найчастіше віддають перевагу першому типу, так як колісні трактори призначені для роботи і пересування по асфальтовому покриття і володіють більш високою швидкістю переміщення.

Нерідко на будівельних майданчиках використовують трактор з функцією навантажувача, який дозволяє без проблем вирішити ряд завдань, що виникають на певних етапах будівництва. Універсальність МТЗ полягає в тому, що можна придбати додаткові навісні механізми, які дозволять використовувати техніку в різних ролях, наприклад, і екскаватора, і навантажувача, і навіть прибиральника території. Так що не можна недооцінювати роль трактора в будівельній галузі. Сподіваємося, що стаття була для вас корисною. Тому підписуйтеся та очікуйте на нові публікації вже скоро.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99