Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибираємо мокасини. Поради для чоловіків

Автор: Vladislav
02.09.2018 14:47

Сучасна індустрія моди розвивається з неймовірними темпами, крім того, стильні новинки для представників сильної половини людства з'являються з такою ж швидкістю і різноманіттям вибору, як і для дівчат.

Свою пильну увагу чоловікам варто звернути на вибір взуття. Саме воно є акцентом в підібраному образі.

Мокасини - комфорт, надійність, універсальність!

Мокасини для чоловіків з'явилися на полицях магазинів не так давно, проте все більшу кількість покупців віддає перевагу саме їм. Тому на сьогоднішній день пошук такому взутті не викличе труднощів. До речі, можна вибрати хороші мокасини на TOWAR. Основною перевагою мокасин є зручність. Вони в міру м'які і легкі, ходити в них буде максимально комфортно, нога не буде втомлюватися. Великий модельний ряд допоможе підібрати мокасини до будь-якого образу: можна надіти їх з джинсами, шортами, одягом в спортивному стилі і навіть в діловому.

Як вибрати літні чоловічі мокасини?

Першорядний критерій при підборі взуття - наскільки вам в ньому комфортно, проте є ще кілька нехитрих порад:

  • варто зупинити свій вибір на мокасинах, виконаних з натуральних матеріалів: шкіра, замша (вони забезпечують хороший повітрообмін);
  • вибирайте моделі з вставками замість підошви (вони запобігають стирання верхній частині взуття, полегшують ходьбу);
  • віддавайте перевагу світлим нейтральним відтінкам (білі і чорні мокасини самі мазкі, на них найбільш помітна осідає пил);
  • не ігноруйте моделі з перфорацією (в них не так жарко, завдяки циркуляції повітря);
  • якість швів (не має значення пришита або приклеєна підошва до основи, важливо, щоб це було зроблено надійно).

Як носити і з чим поєднувати?

Тут все залежить від цільового призначення. Для літньої прогулянки відмінно підійдуть зеленые кроссовки, а також моделі, які носять на голу ногу, особливо якщо ви вирішили скомбінувати мокасини з шортами, шкарпетки в цьому образі будуть зайвими.

Для ділового костюма краще вибрати класичні моделі, так звані "американські з пензликами" (в деяких країнах вони офіційно визнаються елементом дрес-коду в офісі).

Для спортивних прогулянок або тренувань підійдуть мокасини зі спеціальними вставками на підошві.

Краще всього мокасини будуть виглядати з джинсами, укороченими брюками (бажано з натуральних тканин - льон, бавовна). Що стосується верху - класичні однотонні сорочки, футболки, джинсові куртки або приталені легкі піджаки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99