Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вибір сходів для горища

Автор: Vladislav
31.08.2018 17:54

При виборі і замовленні вироби враховується висота стель в приміщенні, потрібно чи дерев'яна або металева основа, шар теплоізоляції, потрібна гранично компактна або простора конструкція.

Складові

Характеристики сходів від https://nasha-stroyka.com.ua/stroitelstvo-i-remont/lestnici/cherdachnie-lestnici/ часто показують максимальну фактичну висоту, при меншій відстані до стелі необхідно підрізати вироби до потрібних габаритів. Спеціальні інструменти або ножівка допоможуть обрізати дерев'яні конструкції, а з металевими впораються ножівка по металу або болгарка. При механізмі підйомник нічого підрізати не потрібно, такі сходи просто упреться в підлогу під час розгортання. Додаткова секція для таких виробів служить в разі нестачі висоти. Секція додасть 20-25 сантиметрів і дозволить значно подовжити елементи, ось тільки використовувати рекомендується не більше двох секцій, адже так простіше зберігати цілісність конструкції. При виборі розмірів короби потрібно враховувати те, що сходи повинна входити вільно, тому необхідно отвір трохи більше, ніж сам виріб. Кожен замовник також вибирає ступінь утеплення люків. У стандартному утепленні зазвичай використовується 26 міліметрів матеріалу. А ось для розширення утеплення покриття можна використовувати від 36 до 86 міліметрів в залежності від ступеня необхідності збереження температури.

Переваги

Популярні горищні сходи складного типу здорово економлять простір, адже в складеному вигляді вони знаходяться в коробах і являють собою звичайний люк на горищі. Розкладаються такі вироби зазвичай в межах 1-2 хвилин і служать довго. Якщо жителі дбають про безпеку своїх дітей або домашніх тварин, то виберуть саме цю конструкцію. При її використанні ніхто не зможе піднятися на горище, коли сходи не розкладена. Вартість матеріалів і встановлення подібних виробів набагато менше, ніж у стаціонарних моделей, а значить практичність і доступність виходить на перший план при виборі. Відмінний дизайн і хороша можливість подальшої заміни кольору або матеріалу коробів і ступенів дозволить клієнтові знайти ту модель, яка точно і зі смаком впишеться в будь-який інтер'єр будівлі.

Загальна інформація

Стандартні моделі займають основне місце на загальному ринку, для швидкого і точного виготовлення потрібно не більше трьох тижнів. Магазини давно забезпечують якісну доставку і відвантаження в короткі терміни. Замовник повинен стежити за акціями, які допоможуть значно заощадити при покупці конструкцій. Необхідні консультанти і помічники в будь-який момент готові надати інформацію по обраним виробам.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99