Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Ковані перила для сходів

Автор: Vladislav
14.08.2018 19:11

Перила для сходів зобов'язані виконувати не тільки декоративні функції, але і забезпечувати безпеку і комфорт людям, що живуть в будинку. В ідеалі, перила повинні підходити сходах, щоб не порушувався загальний дизайн приміщень. Вибір перил для сходів дуже різноманітний, вони можуть бути виконані з широкого кола різних матеріалів: дерево, кування, лиття або метал. Яка повинна бути висота перил на сходах в ідеалі і за правилами - предмет розгляду статті.

Висота поручнів сходів

Які б перила ви не вибрали для установки в своєму будинку, слід дотримуватися базових правил безпеки:

Якщо сходи в своїй конструкції обладнана забіжними ступенями, то з широкої сторони повинні бути передбачена установка перил.
У будь-якому випадку зовнішня сторона сходи обладнується перилами.

Яка мінімальна висота перил повинна бути? Не допускається використання перил висотою менше 90 см.

Якщо в будинку живуть маленькі діти, то відстань між стійками перил становить не менше 10 см.

Перила повинні бути сконструйовані таким чином, щоб дитина не мала можливості через них перегнутися.

Неякісний монтаж перил може привести до падіння зі сходів

Зверніть увагу, що на сайті https://artelkovka.com.ua/kovka-kiev/kovanye-lestnicy-i-perila ви можете замовити якісні ковані перила та сходи за вигідними цінами вже зараз.

Які бувають перила для сходів

Господар будинку сам вирішує, які вибрати перила для сходів. Головне, щоб вони гармоніювали з навколишніми предметами в приміщенні, були надійні і безпечні. Наш блог зможе надати вам допомогу у виборі перил для сходів.

Ковані перила для сходів

Ковані перила завжди привертали до себе підвищену увагу. Вони відрізняються від інших матеріалів своєю вишуканістю, унікальністю і неповторністю. Найчастіше ковані вироби виконуються за індивідуальним замовленням і тому вони підійдуть для будь-якого навіть нестандартного приміщення. Сходи з кованими поручнями стає центром будь-якого приміщення і об'єктом уваги людей.

До переваг таких виробів варто віднести їх поєднання з іншими елементами інтер'єру. Перила володіють високою надійністю і довговічності. Прості в догляді. Ажурні кріплення виконують функцію зміцнення всієї конструкції.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99