Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати супутниковий ресівер (тюнер)?

Автор: Vladislav
12.08.2018 16:13

Супутниковий ресивер (тюнер) - пристрій, який транслює телебачення, яке надходить у вигляді сигналу на супутникову тарілку. На сьогодні існує безліч моделей цього пристрою, чому вибір ресивера ускладнюється.

У цій статті ми розповімо, як вибрати супутниковий ресивер (тюнер), на які моменти необхідно звернути увагу і, що потрібно врахувати.

Критерії вибору супутникового ресівера

Існує безліч критеріїв, які потрібно враховувати, щоб знати, як вибрати супутниковий ресівер в "Интернет-магазине Benefits.com.ua". Основні з них ми вказали нижче.

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд - це не тільки візуальний фактор, який органічно впише пристрій в ваш інтер'єр, але так само і створить комфортне використання. К, наприклад, є пристрої, на передній стороні яких розташований дисплей. Це дуже зручно, так як там можна побачити список каналів, найменування поточного каналу, час та інше.

Так само ще один важливий момент - розташування кнопок управління. Велика частина людей вважає за краще, щоб вони знаходилися спереду. В цьому випадку тюнером буде зручніше керувати, якщо пульта ДУ в якийсь момент не опиниться під рукою.

Зовнішні роз'єми

Наявність і різноманітність зовнішніх роз'ємів на супутниковому тюнері - важливий фактор, так як від нього залежать можливості моделі. На передній частині часто знаходяться:

  • · Роз'єм для USB - для використання зовнішніх накопичувачів і Wi-Fi адаптера;
  • · Картоприймач - для перегляду платних каналів;
  • · Інші інтерфейси декодування.

На зворотному боці ресиверів повинні знаходиться наступні елементи:

  • · Роз'єм RS232 - для підключення ПК, щоб оновити ПО пристрою;
  • · HDMI - щоб картинка була високої чіткості;
  • · S / PDIF - завдяки йому тюнер може взаємодіяти з різними аудіопристроями, в тому числі з системою «домашнього кінотеатру».

При наявності всі вищевказаних елементів, ви отримаєте ресивер з оптимального формату.

Продуктивність

На якість транслюється картинки тюнером впливає і його внутрішня «начинка». Щоб вибрати супутниковий ресивер достатньої потужності необхідно звернути увагу на його процесор, а точніше його тактову частоту. Мінімальний показник починається від 4000 МГц і вище.

Так само важливий обсяг оперативної пам'яті, як мінімум від 256 Мб.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99